Kamperen aan zee kan bij Vacansoleil!

Ingelijst: 9x kamperen aan zee

Zon op je bol en zand tussen je tenen

Loop jij het liefst direct het strand op tijdens je vakantie? Op veel campings van Vacansoleil kan dat! Want die liggen pal aan zee. Als je de zon ziet schijnen, pak je meteen je spullen en loop je zo het strand op. Heerlijk!

De 9 allermooiste campings direct aan zee vind je hieronder.

1. Camping Zaton Holiday Resort in Dalmatië (Kroatië)

Een kilometerslang strand, een gezellige boulevard en uitzicht op de eilanden van Zadar en de zonsondergang. Bij Camping Zaton Holiday Resort vind je dit allemaal. Bovendien kies je hier tussen het kiezel- of zandstrand om relaxed te gaan liggen zonnen.

Kamperen aan zee doe je op Camping Zaton Holiday Resort in Kroatië.

2. Les Mediterrannees Beach Garden in Languedoc-Roussillon (Frankrijk)

Wat een plaatje. Deze camping mét groot zwembadcomplex, wellnesscenter, fitnesstoestellen en een 18-holes golfbaan. Het mooiste van alles? Het strand! Dat is ontzettend breed en het ligt direct aan de camping. Dus, zwemspullen mee en ernaartoe!

Kamperen aan zee doe je op camping Mediterrannees Beach Garden in Frankrijk.

3. Spiaggia e Mare aan de Adriatische Kust (Italië)

De naam Spiaggia e Mare zegt het al: hier staat je vakantie in het teken van ‘strand en zee’. Je loopt in no-time het zandstrand op, waar je meedoet aan een potje beachvolleybal. Een duik nemen in het zwembad? Dat kan op je camping. In het nieuwe zwembadcomplex.

Kamperen aan zee doe je op camping Spiaggia e Mare aan de Adriatische Kust in Italië.

4. La Torre del Sol aan de Costa Dorada (Spanje)

Een klein stukje wandelen en je staat op het goudgele strand van de Costa Dorada waar je heerlijk de Middellandse Zee in rent. Of ga je zwemmen in de Romeinse zwembaden op de camping? De allerkleinsten spelen hier kapiteintje in hun eigen miniwatercircuit. Wil je ’s ochtends opstaan en meteen de zee ruiken als je naar buiten wandelt? Tip: verblijf in bungalowtent Navajo, deze staan érg dicht bij het strand!

Kamperen aan zee doe je op camping La Torre del Sol aan de Costa Dorada in Spanje.

5. Park Umag in Istrië (Kroatië)

Camping Park Umag is een langwerpige camping aan de kust. Dobber rond op de Kroatische zee en geniet vanaf je ligbedje van het uitzicht op het water. Zijn de kids mee? Op de camping beleven zij volop waterpret in het zwembad. Als je naar Park Umag gaat… op het gedeelte bij het einde van de baai staan ultra nieuwe stacaravans.

Kamperen aan zee doe je op camping Park Umag in Kroatië.

6. Les Dunes in de Vendée (Frankrijk)

De camping heet niet voor niets ‘Les Dunes‘. Deze camping ligt namelijk midden in de duinen. Je staat dus al na enkele passen met je voeten in het zoute zeewater. Weetje: de Vendée heeft een breed zandstrand en een gezellige kust met overal zijn terrasjes en leuke eethuisjes. Tip: bestel eens een verse schotel ‘fruits de mer’.

Kamperen aan zee doe je op camping Les Dunes in de Vendee, Frankrijk.

7. Capo Vieste in Apulië (Italië)

Camping Capo Vieste ligt aan een baai met een fijn zandstrand. Hier kun je leren surfen en zeilen bij de school op het strand. Op de camping? Daar tref je een bijzonder sfeervolle bar met terras om heel wat zwoele zomeravonden door te brengen. Een must voor in de omgeving? De eilanden Tremiti. Die ontdek je met een boottocht!

Kamperen aan zee doe je op camping Capo Vieste in Italië.

8. Dancamps Trelde Naes in Jutland (Denemarken)

Je kampeert hier op een ruige klif met uitzicht op een fjord. Via een houten trap ga je naar beneden en kom je terecht op het strand. Een paradijs voor kinderen! Liever spelen in het zwembad? Dat kan in het waterpark van de camping.

Kamperen aan zee doe je op camping Dancamps Trelde Naes in Denemarken.

9. Azur Beach/Prairies de la Mer aan de Côte d’Azur (Frankrijk)

Een compleet vakantiedorp dicht bij Port Grimaud. Het strand ligt op een steenworp afstand. Loop ernaartoe of reis mee met het treintje dat langs de boulevard rijdt. Tip: maak onderweg een tussenstop bij de boulevard en neem een verse espresso voor je gaat zonnebaden en zwemmen. Genoeg keuze uit bars en restaurants!

Kamperen aan zee doe je op camping Priaires de la Mer in Frankrijk.

Meer Vacansoleil-campings direct aan zee ontdekken?

Je vindt ze hier allemaal >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *