Camping-Chalets- Glamping-Nassfeld

Wintersport in Oostenrijk met Enzo Knol

Alles wat je wil weten over de wintersportvakantie van Enzo Knol

In juli 2021 nam Enzo Knol je mee op avontuur door Kroatië en Slovenië. Daredevil-activiteiten, breathtaking views en een gruwelijk landschap sierden zijn vlog, Nu, 1,5 jaar later, vervolgt hij met ons zijn avontuur. Maar deze keer in de sneeuw. Het is tijd om naar Oostenrijk (Karinthië) te reizen met Enzo Knol!

Lees meer

Santa-marina-boutique-camping-zwembad-kroatie

Chahids onvergetelijke vakantie in Istrië

Chahid (@dutchperformante) gaat op vakantie om samen met zijn gezin de mooiste plekken van Istrië te ontdekken. De familie Charrak wil niet luieren aan het zwembad, zij zijn op zoek naar zoveel mogelijk actie. Ziplinen, karten, dolfijnen spotten, stadjes bezoeken én heerlijk eten. Allemaal in het wondermooie Kroatië!

Chahid, Samantha, Giovanny, Verginio, Mylana en Luciano vertrekken deze meivakantie met Vacansoleil naar Istrië. Hier genieten zij van glamping (glamorous camping) op een camping in Poreč en ondervinden zij de hotspots van Kroatië. Deze blog neemt je mee op hun vakantie en de avonturen die zij hier beleven; van de gaafste activiteiten tot de meest leuke stadjes. Lees meer

voorjaasvakantie-camping-Bella-Italia

6 tips voor jouw voorjaarsvakantie op camping Bella Italia

De natuur komt weer tot leven, de dagen worden langer en overal bloeien kleurrijke bloemen. Het is voorjaar; een mooie tijd om op vakantie te gaan. Toevallig is de meivakantie al in het vooruitzicht; tijd om een reisdoel en een camping uit te kiezen. Wat dacht je van camping Bella Italia aan het Gardameer? De perfecte bestemming voor het voorjaar. Het voorjaar begint aan het Gardameer al vroeg. In april en mei geniet je al van fijne tempraturen rond de 20 graden. Dat is bijna 10 graden warmer dan in Nederland!

Lees meer