Marina-d'Erba-Rossa

3x campings op een eiland

Fan van kamperen? Midden in de natuur zijn? Maar wil je óók eens vakantie vieren op zo’n Instagram-waardig bounty-eiland? Gewoon doen! Want die bounty-eilanden met parelwitte bounty-stranden liggen echt niet alleen in Zuid-Azië, hoor. Je hoeft zélfs Europa niet uit! Maak kennis met… de drie Europese bounty-eilanden, waar je met Vacansoleil een overnachtingsplek kunt bemachtigen…

Corsica, Sardinië en Sicilië zijn ware pareltjes met witte stranden en een helderblauwe zee. Ook niet onbelangrijk: het eten is hier verrukkelijk en de cultuur is behaaglijk (lees: de hele dag goede koffie drinken, uitgebreid tafelen en het vooral lekker rustig aan doen). Iets voor jullie campingvakantie volgend jaar?

Lees meer

Klimmen, springen, lokale markt en natuurlijk heerlijk genieten!

In het voorjaar ging collega Kim samen met haar vriend Axel naar Corsica. De leukste uitstapjes die zij hebben gedaan lees je hier!

Het voorjaar is de ideale periode voor dit prachtige eiland, want dan is deze paradijselijke plek op zijn mooist met een ontluikende bloemenpracht. We hebben heerlijk genoten op camping Perla di Mare , maar natuurlijk trokken we er af en toe ook eens op uit voor een leuk uitstapje.

Lees meer