23x de leukste campings in Languedoc-Roussillon

22x Leukste campings in Languedoc-Roussillon

De zuidelijkste regio van Frankrijk: Languedoc-Roussillon. Hier ga je naartoe voor zon, zee en strand. Om te genieten van lekker eten, veel waterpret en pittoreske stadjes. Kastelen? Ja, die staan hier ook. En uiteraard vind je in dit stukje Frankrijk ook veel groen. In plaats van grote eikenbomen en cypressen zie je hier veel meer mediterrane bomen. Inderdaad: palmbomen!

Naar de camping in Languedoc-Roussillon: waar moet je zijn?

Goed nieuws: in deze Franse regio heb je héél veel keus uit campings. Bovendien scoren de meeste campings hier érg goed. Wil je weten wat de állerleukste en állerbeste campings zijn voor jouw vakantie met kinderen? Et voilà: een lijstje met de top 22 campings in Languedoc-Roussillon. Deze campings scoorden de laatste 2 jaar gemiddeld minimaal een 7,5. Daar zit je dus perfect voor een zorgeloze, memorabele en gezellige gezinsvakantie!

Lees meer

Lees hier de beste tips voor een vakantie Languedoc-Roussillon met Vacansoleil.

10 tips voor bezienswaardigheden in Languedoc-Roussillon!

Languedoc-Roussillon heeft van alles te bieden!

Eén van de populairste regio’s in ons aanbod: Languedoc-Roussillon. Lekker zuidelijk, dus warm. En de grote trekpleister van Languedoc-Roussillon is natuurlijk de zee met de fijne kust. Kinderen kunnen volop spelen op het zandstrand. Maar… in deze regio is nog veel meer moois te zien!

Hier tref je de 10 absolute tips voor een vakantie in Languedoc-Roussillon. Lees meer