5 tips voor een trip door het nog onbekende Rome

Ga je naar Rome? Grote kans dat het Colosseum, de Spaanse trappen en de Trevifontein op jouw must-see-lijst staan. Als je toch op de camping bij deze prachtige stad staat… ontdek dan óók het ‘unusual Rome’. Die goed verstopte straatjes waar je échte Italiaanse restaurantjes en goddelijke gelateria’s spot.

Hieronder lees je vijf gouden tips voor een verrassende dag in Rome. Lees meer

Kamperen in een tent én citytrippen met een dreumes

Collega Ellen koos dit jaar voor een vakantie in Italië. In de buurt van Rome, dus een bezoekje aan deze stad stond ook zeker op de planning. Hoe citytrippen met dreumes bevallen hier lees je hier.

“Waar gaan we dit jaar op vakantie?” De keuze voor Italië was al snel gemaakt en het liefst in de buurt van Rome. Daarnaast wilden we een camping direct aan zee met zandstrand en een gezellig stadje op loopafstand voor de avonden. Gezien onze wensen waren we al snel gecharmeerd van Camping Riva Nuova in Martinsicuro. Wel een eindje rijden naar Rome, maar qua camping precies wat we zochten! Echter, er waren alleen tenten en we gingen voor het eerst op vakantie met ons zoontje Finn van ruim 1 jaar.

Lees meer