Roadtrip-Enzo-Knol

Enzo Knols ‘Amazing Roadtrip’ door Kroatië en Slovenië

Alles wat je wil weten over Enzo’s Roadtrip

Enzo Knol gaat niet op vakantie. Enzo Knol gaat op Roadtrip. Voor hem geen relaxed ligbedje aan de rand van een zwembad. Wel een bijna-doodervaring aan de rand van een meedogenloze afgrond. Geen ontspannen weekje sightseeën. Maar ziplinen, raften en giftige schorpioenvissen vangen. In een gruwelijk mooi landschap, ook dat nog!

Enzo, Myron, Daniël en Francis gingen deze zomer met Vacansoleil naar Kroatië en Slovenië. Ze checkten er de beste campings en de meest Instagrammable locaties. En … de vetste activiteiten voor op je bucketlist. Dit blog neemt je mee op hun camping roadtrip, langs alle haarspelbochten, daredevil-activiteiten en breathtaking views.

Lees meer

Doen in Dalmatië

8x doen in Dalmatië

De leukste uitstapjes in Dalmatië met kinderen

Adembenemende natuur, historische schatten, levendige dorpjes en gezellige campings. Dalmatië is het meest zuidelijke deel van Kroatië. Hét deel van Kroatië waar maar liefst 5 van de 7 nationaal parken liggen! Maar in Dalmatië vind je nog meer… In dit blog: de 8 allerleuke uitstapjes in Dalmatië voor een heerlijke vakantie (met kinderen).

Lees meer