voorjaasvakantie-camping-Bella-Italia

6 tips voor jouw voorjaarsvakantie op camping Bella Italia

De natuur komt weer tot leven, de dagen worden langer en overal bloeien kleurrijke bloemen. Het is voorjaar; een mooie tijd om op vakantie te gaan. Toevallig is de meivakantie al in het vooruitzicht; tijd om een reisdoel en een camping uit te kiezen. Wat dacht je van camping Bella Italia aan het Gardameer? De perfecte bestemming voor het voorjaar. Het voorjaar begint aan het Gardameer al vroeg. In april en mei geniet je al van fijne tempraturen rond de 20 graden. Dat is bijna 10 graden warmer dan in Nederland!

Lees meer

Sportief Ligurië: wandel-, fiets- en strandpret aan de Bloemenrivièra 

De leukste acitiviteiten voor het hele gezin aan de Bloemenrivièra 

Deze gastblog is geschreven door Il Gironale

In de koele ochtend spring je op de MTB of trek je de wandelschoenen aan. Na een uitdagende tocht door de schitterende natuur, beloon je jezelf en het gezin met een warme duik in het zwembad of de zee. ‘s Avonds flanneer je in een gezellig kustplaatsje over de boulevard en geniet je van de beste pasta Pesto die je ooit hebt geproefd… Waar? Ligurië, de Italiaanse Bloemenrivièra!

Lees meer

onbetreden-paden-italie

7 onbetreden paden op jouw Italië landkaart

Bucketlist items voor Italofielen

Als doorgewinterde of doorgezomerde Italofiel heb je inmiddels je buikje rond gegeten met ham uit Parma, je ogen blind gestaard op de toren van Pisa en een volle portemonnee geleegd in de Trevi fontein. Wij van Vacansoleil trakteren jouw zintuigen op nieuwe prikkels.

Nieuwe triggers die niet alleen leuk, maar echt een item op je bucketlist waard zijn. Als campingexperts belichten we voor jou de vreemde eendjes in de bijt, die van dichtbij de mooiste eendjes in de vijver zijn. Pak jouw Italië-landkaart erbij om wat nieuwe onbetreden paden in te tekenen!

Lees meer