Santa-marina-boutique-camping-zwembad-kroatie

Chahids onvergetelijke vakantie in Istrië

Chahid (@dutchperformante) gaat op vakantie om samen met zijn gezin de mooiste plekken van Istrië te ontdekken. De familie Charrak wil niet luieren aan het zwembad, zij zijn op zoek naar zoveel mogelijk actie. Ziplinen, karten, dolfijnen spotten, stadjes bezoeken én heerlijk eten. Allemaal in het wondermooie Kroatië!

Chahid, Samantha, Giovanny, Verginio, Mylana en Luciano vertrekken deze meivakantie met Vacansoleil naar Istrië. Hier genieten zij van glamping (glamorous camping) op een camping in Poreč en ondervinden zij de hotspots van Kroatië. Deze blog neemt je mee op hun vakantie en de avonturen die zij hier beleven; van de gaafste activiteiten tot de meest leuke stadjes. Lees meer

Roadtrip-Enzo-Knol

Enzo Knols ‘Amazing Roadtrip’ door Kroatië en Slovenië

Alles wat je wil weten over Enzo’s Roadtrip

Enzo Knol gaat niet op vakantie. Enzo Knol gaat op Roadtrip. Voor hem geen relaxed ligbedje aan de rand van een zwembad. Wel een bijna-doodervaring aan de rand van een meedogenloze afgrond. Geen ontspannen weekje sightseeën. Maar ziplinen, raften en giftige schorpioenvissen vangen. In een gruwelijk mooi landschap, ook dat nog!

Enzo, Myron, Daniël en Francis gingen deze zomer met Vacansoleil naar Kroatië en Slovenië. Ze checkten er de beste campings en de meest Instagrammable locaties. En … de vetste activiteiten voor op je bucketlist. Dit blog neemt je mee op hun camping roadtrip, langs alle haarspelbochten, daredevil-activiteiten en breathtaking views.

Lees meer