Ourlittlephotodiary ging naar Languedoc-Roussillon. Lees hier haar blog!

Ourlittlephotodiary: Beach Garden

Maartje van het blog Ourlittlephotodiary ging in de meivakantie naar Frankrijk. Zij verbleef op camping Les Méditerranées Beach Garden in Languedoc-Roussillon. Lees hieronder haar verhaal! 

Het is zover: vakantie!

Het was eindelijk zover, vakantie! Op naar Frankrijk en de zon. Na een drukke periode hadden we hier erg naar uitgekeken. Even optimaal genieten met onze twee kleine mannetjes. Ze verdienden het om eens wat extra aandacht te krijgen. En wat is er leuker voor twee kleine kinderen om naar een camping te gaan? Ik weet nog wel dat we vorig jaar in Nederland op vakantie gingen. Het heeft de hele vakantie geregend en het was niet mogelijk om buiten te zwemmen. Sam zei telkens: “Mama, wanneer gaan we nou op vakantie?” “Uhhh, maar we zijn nu op vakantie lieve Sam”.

We zijn bewust op vrijdagavond gaan rijden. De jongens hebben werkelijk de hele nacht geslapen. Toen ze ‘s morgens wakker werden zagen ze de zon en de zee. Zodra Sam de camping en het zwembad zag riep hij: “Vakantieeeeee!”. Toch grappig dat die kleintjes al een bepaald beeld hebben bij ‘vakantie’. De eerste indruk van de camping was dat het erg rustig en schoon was. We werden vriendelijk geholpen bij de receptie en besloten op het strand te vertoeven totdat we de caravan in zouden kunnen. Wat wij echt geweldig vinden aan deze camping is dat hij recht aan het strand ligt. Je hoeft maar heel eventjes te lopen en dan lig je op het heerlijke zandstrand. Daarnaast heb ik nog nooit zo’n bakker meegemaakt. Wat was het stokbrood lekker vers zeg. Iedere ochtend weer een genot om ons ontbijt te gaan halen.

Het strand in Zuid-Frankrijk. Lees er alles over in het Vacansoleil blog!

Stacaravan Waikiki

Om 16.00 uur konden we inchecken. Onze caravan stond helaas niet op het terrein aan het strand, maar op een nieuw gedeelte. Dit gedeelte is volop in aanbouw en ik ben ervan overtuigd dat ze er iets moois van gaan maken. Onze caravan was echt geweldig. Een badkamer met föhn, lekkere bedden, verwarming/airco en een mooi licht interieur. We hadden gekozen voor de Waikiki, aangezien deze drie slaapkamers heeft. Sam en Mees hadden dus ieder hun eigen slaapkamer. Voor Mees hadden we het babypakket besteld, zodat er een campingbedje, kinderstoel en badje klaar stonden. De caravan had een overdekte veranda waar we lekker op konden eten. Het was erg handig dat de veranda afgesloten kon worden met een poortje, zodat onze kleine aap niet weg kon kruipen.