Een lekker lang weekend op de camping

8x waarom een weekend op de camping dé perfecte minibreak is

Optimaal genieten van je weekend op de camping!

Een weekendje naar de camping? De beste mini break ever. Lekker weer, hemelsblauwe lucht, bijtjes en bloemetjes. Daar maakt je hart toch een vreugdesprongetje van? Maar er zijn nóg meer redenen waarom een weekend kamperen jou heel gelukkig maakt.

Short break + Buitenlucht = Geluksgevoel

Het is wetenschappelijk bewezen. Een mini break van een dag of drie maakt je net zo gelukkig als een hele vakantie. Een korte break zorgt voor veel positieve energie. Je laad je accu in no-time weer helemaal op. De lengte van je vakantie is minder belangrijk, wél waar je bent en wát je doet. Houd je van het buitenleven? Dan zit je natuurlijk nergens beter dan op de camping.

Hotel in de open lucht

Je kúnt een weekendje kamperen vergelijken met een weekendje hotel. Een warm welkom en gastvrije service? Vind je bij beide. Zwembad, restaurant, sport en vertier? Present in hotel én op de camping. Toch is die vergelijk niet helemaal eerlijk. Want in een hotel mis je die zalig frisse buitenlucht. De geur van het gras en het groen. En heb je ooit fluitende vogeltjes in een hotellobby gezien? Of fonkelende sterren aan de hemel in een hotelkamer?