Een lekker lang weekend op de camping

8x waarom een weekend op de camping dé perfecte minibreak is

Optimaal genieten van je weekend op de camping!

Een weekendje naar de camping? De beste mini break ever. Lekker weer, hemelsblauwe lucht, bijtjes en bloemetjes. Daar maakt je hart toch een vreugdesprongetje van? Maar er zijn nóg meer redenen waarom een weekend kamperen jou heel gelukkig maakt.

Short break + Buitenlucht = Geluksgevoel

Het is wetenschappelijk bewezen. Een mini break van een dag of drie maakt je net zo gelukkig als een hele vakantie. Een korte break zorgt voor veel positieve energie. Je laad je accu in no-time weer helemaal op. De lengte van je vakantie is minder belangrijk, wél waar je bent en wát je doet. Houd je van het buitenleven? Dan zit je natuurlijk nergens beter dan op de camping.

Hotel in de open lucht

Je kúnt een weekendje kamperen vergelijken met een weekendje hotel. Een warm welkom en gastvrije service? Vind je bij beide. Zwembad, restaurant, sport en vertier? Present in hotel én op de camping. Toch is die vergelijk niet helemaal eerlijk. Want in een hotel mis je die zalig frisse buitenlucht. De geur van het gras en het groen. En heb je ooit fluitende vogeltjes in een hotellobby gezien? Of fonkelende sterren aan de hemel in een hotelkamer?

Tijdens een kampeervakantie met een stacaravan van Vacansoleil geniet je optimaal van de buitenlucht

Extra lange weekenden

Hét voordeel van de lente? De dagen worden langer, dus de weekenden óók. Het zonnetje blijft wat later op, ook avonds geniet je nog met volle teugen van je dag. Fijn, want op de campings is het altijd gezellig. Trouwens, soms is je weekend écht langer: met Hemelvaart en Pinksteren. Hoera voor die extra vrije lentedagen. Want ze transformeren je ‘gewone’ weekend in een zalig XL weekend.

Tijdens Pinksteren of Hemelvaart is het heerlijk toeven op de camping terwijl je samen geniet van een lekker glas wijn.

Voordelige lenteprijzen

Voorjaar = voorseizoen = voordelige prijzen. Ja, kamperen in de lente is bijzonder vriendelijk voor je portemonnee. Dan pakken we bij Vacansoleil uit met aantrekkelijke deals. Ook voor Hemelvaart en Pinksteren. Kijk maar eens.

Voordelig naar de camping in het voorjaar met de Soleil Spring Sale

Een andere wereld binnen een 2 uur rijden

Stel: Je vertrekt vrijdagmiddag om 15 uur. Dan geniet je om 17 uur al van een totaal ander landschap. Je rijdt tussen de bloesems van de fruitbomen in de Limburgse heuvels. Of je voelt een zeebriesje door je haren wapperen. Of je trapt je weekend af op het terras van een authentieke Bierstube of Auberge. Moraal van dit verhaal: je hoeft niet ver te reizen om leuke bestemmingen te ontdekken.

De omgeving van Camping La Roche en Ardenne

Van Animatie tot Zwemparadijs

Inderdaad, op en rond camping vind je vakantiepret van A tot Z. Bommetjes maken in het zwembad. Zandtaartjes bakken met het animatieteam. Het wereldrecord kabelbaanzwieren halen in de speeltuin. Streekspecialiteiten proeven in het restaurant. Op je mountainbike door de bossen crossen. Een boekje lezen met je voetjes in het gras. En dat kan allemaal in één weekend.

Met de animatie activiteiten op de camping vervelen kids zich nooit!

Buitenpret en binnenpret

Maar o wee, wat als de lentezon plotsklaps achter de wolken kruipt? Dan verplaats je de gezelligheid naar binnen. Veel campings hebben indoor voorzieningen. Een plons in het overdekte zwembad, een momentje Zen in de wellness, binnen sporten. De kids vermaken zich met het voor-als-het-even-regent-programma van het animatieteam. Zo blijf je in een eh … vrolijke bui.

Het binnenzwembad op camping De Leisert

En … je bedje staat al klaar

Vrees je kostbare quality time te verliezen aan gevechten met tentstokken? Nee joh, haal je geen gekke toeren op de hals voor een weekendje weg. Laat je campinguitrusting thuis. Take is easy. En boek een compleet ingerichte bungalowtent, luxe stacaravan, of heerlijke Glamping accomodatie. Dan begint je vakantie meteen. Zalig zachte bedden staan voor je klaar.

In een Serengeti safaritent vind je een heerlijk hemelbed

Zin in een minibreak met maximaal plezier? Geniet van een weekendje lente op de camping.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *