Lees in dit blog waarom je moet kiezen voor een stacaravan, bungalowtent of glamping-accommodatie

Camping of Glamping – Waar ga jij voor?

Kies je een bungalowtent, stacaravan of toch glamping?

Glamping – oftewel glamorous kamperen – is hot, hip en happening. Steeds meer liefhebbers vallen voor de superluxe charmes van zo’n Glamping paleis. Anderen zweren bij het échte kamperen, gewoon in een tent. Ook bij Vacansoleil hebben we zo onze voorkeuren. Wie overtuigt jou? Ga jij net als Sebas voor een Glamping vakantie, kies je zoals Tessa voor het supercomfort van een stacaravan of val je voor het verhaal van Anke over het echte kampeergevoel in een tent?

Anke – Kamperen doe je toch in een tent!

Eerlijk is eerlijk: onze Glamping accommodaties zijn prachtig, maar mag je dit nog wel kamperen noemen? Kamperen zoals in: met je afwasteiltje naar het sanitairgebouw hobbelen, elke dag je eten klaarmaken op de barbecue en van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat buiten zijn. Dát is toch de charme van kamperen?

Afgelopen zomer verbleef ik met mijn gezin in een Ottawa bungalowtent. Wat hebben we genoten. Voor ons is dit het buitenleven. Trouwens, helemaal back-to-basic is het niet. Bij aankomst hoef je de tent niet op te zetten, er staan echte bedden in én er is een volledig ingerichte keuken. Toch nog luxe in de tent. Maar het allermooiste? Dat is het enige, echte kampeergevoel.

Ontdek hier alle bungalowtenten.