Vacansoleil blogger genoot met haar gezin in Disneyland Paris. Lees haar beste tips op het Vacansoleil blog!

Dromen komen uit in Disneyland Paris

De droom van elk kind: een bezoek aan Disneyland Paris! Vacansoleil-blogger Jeske ging met haar dochter naar dit pretpark. Haar verhaal vertelt ze hieronder:

‘Dit was het leukste weekend ooit!’ Dit zijn de woorden van mijn 8-jarige dochter. Stiekem was dit ook mijn leukste weekend ooit, want ik heb intens genoten van het plezier dat mijn dochters in Disneyland Paris hebben gehad.

Vanaf Iris Parc camping Le Chene Gris is het een klein half uurtje rijden naar Disneyland. Genoeg tijd dus om uit volle borst ‘Wij gaan naar Disneyland’ te kunnen zingen. Wij hadden kaartjes voor 2 dagen en 2 parken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park), zo konden wij optimaal genieten van alles.

Jeske ging met de kids naar Disneyland. Haar beste tips? Lees ze op het Vacansoleil Blog.

Thuis hadden we al wat filmpjes en foto’s gekeken dus toen Cleo (3) het kasteel voor het eerst zag was ze door het dolle heen. Met Sterre zijn we vorig jaar al een keer geweest, maar ook zij was weer even stil. Bij binnenkomst was het gelijk duidelijk dat het park in Halloween sfeer is. Overal spoken en pompoenen! Alles is zo mooi aangekleed. Je waant je echt even in een andere wereld.

In twee dagen kan je heel veel beleven en doen. Daarom een lijstje met volgens ons de must see’s en must do’s in Disneyland.

Mickey and the Magician

Dit is een half uur durende show in Walt Disney Studios Park. Ik had gelezen dat het mooi was, maar zo waanzinnig gaaf als dit was, dat had ik mij vooraf niet kunnen voorstellen. Dit mag je niet missen! Enkele Disney klassiekers komen in musical vorm voorbij. Zo zie je een stukje Lion King, Aladdin, Belle en het Beest en zelfs Elsa uit Frozen komt op het podium. Heb ik al gezegd dat je dit niet mag missen?

Ga de show Mickey and the Magician zeker bekijken bij een bezoek aan Disneyland Paris. Deze en nog meer tips vind je op ons blog!

Disney Dreams

Aan het einde van de dag rond sluitingstijd is het kasteel van Doornroosje het middelpunt van de belangstelling. Met een spectaculaire laser en vuurwerk show wordt de dag afgesloten. Wij vonden het zo leuk dat we het zelfs twee keer gezien hebben.

Disney Dreams is een prachtige show. Een aanrader tijdens je bezoek aan Disneyland Paris. Lees deze en andere tips op ons blog.

Ratatouille: the Adventure

Dit is een van onze lievelingsfilms en in deze attractie komt Rémy echt tot leven. Met 3D-beelden word je meegenomen in de keuken en zoef je langs op een magnetische baan. Net alsof je echt in een tekenfilm zit. Zo spannend dat Sterre er zelfs 3 keer in is geweest.

Het kasteel van Doornroosje en omgeving

Voor kleine meisjes die van sprookjes houden is dit zo leuk. Ze wanen zich echt even in een sprookjeswereld. Alles ziet er uit alsof het zo uit de film komt. Gewoon even gaan wandelen hier en alles absorberen. Omdat het park in Halloween thema is stonden alle ‘boeven’ klaar voor een foto en handtekening. De rijen waren lang, maar zo van een afstandje even kijken was ook al gaaf.

Vacansoleil-blogger Jeske genoot volop in Disneyland Paris! Lees hier haar beste tips!

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in deze twee mooie parken. Zo zou ik ook de parade niet overslaan en zeker niet een ritje in de Madhatters theekopjes en ook niet… Oké, zo kan je dus nog even doorgaan.
Wij hadden een van de leukste weekenden ooit in Disneyland. Bedankt, Mickey en vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *