Disneyland Parijs is het mooiste pretpark van Frankrijk.

Disneyland Parijs en een camping in de omgeving

Een betoverende combinatie!

Disneyland Parijs. De droom van ieder kind. De magische plek in frankrijk waar een kind sprookje na sprookje beleeft, spectaculaire shows ziet en geniet van meer dan 50 fantastische attracties.Bezoek het kasteel van Doornroosje, geef Mickey een knuffel, vlieg mee met Peter Pan en lanceer jezelf de ruimte in bij de attractie Hyperspace mountain. In Disneyland Parijs is het puur genieten voor kinderen. De ouders? Die voelen zich ook weer even kind!

Disneyland Parijs in 2 delen

Eigenlijk bestaat Disneyland Parijs uit 2 parken. Disneyland® Park, waar sprookjes in de vijf koninkrijken tot leven komen. En Walt Disney® Studio Park, waar je in de wereld van de Disneyfilm duikt. Beide parken staan garant voor een magische dag!

Disneyland Parijs bestaat uit twee delen: studios en het park.

Camping omgeving Parijs

Helaas komt aan elke prachtige dag ook weer een eind en moet er een slaapplek worden gevonden. Het Disney Hotel? Zeer leuk, maar prijzig. Gelukkig is er een mooi, voordelig alternatief. Een camping in de omgeving van Parijs, op slechts 20 minuten rijden van Disneyland Parijs. Welke dat is? Camping Iris Parc Le Chêne Gris. Een ruime, luxe camping dicht bij Parijs waar je jouw dagje Disneyland Parijs perfect afsluit met een comfortabele nachtrust.

Het gemak van een familiecamping vlak bij Parijs

Begin de dag met een vers croissantje op je veranda. Goed uitgerust en fris voor de dag? Dan is het tijd om de magie op te zoeken! Koop je entreetickets bij de receptie van je camping en sla de lange rij bij Disneyland Parijs lekker over.

Dromen komen in Disneyland Parijs echt uit!

In Disneyland komen kinderen alle bekende Disneyfiguren in het echt tegen. Even samen knuffelen, een foto schieten, en deze vakantie is er al een voor in de boeken. Ook de attracties in dit park zijn magisch. Kleine prinsessen dromen weg bij het Sleeping Beauty Castle, het Princess Pavilion en in Mad Hatter’s Tea Cups en Le Carrousel de Lancelot. Stoere knullen vinden Pirates’ Beach helemaal het einde en maken graag een ritje met de Main Street Vehicles en Peter Pan’s Flight.

Het kasteel van Doornroosje in Disneyland Parijs.

Een luxe camping dichtbij Disneyland Parijs

Je verblijf in de buurt van Parijs maak je ook met gemak magisch. Camping Iris Parc Le Chêne Gris in Pommeuse is een familiecamping met zwembad, animatie en luxe stacaravans en huurtenten. Bij deze camping in de omgeving van Parijs ben je verzekerd van sprookjesachtig slaapplezier. Neem na een intensief dagje Disneyland Parijs een heerlijk verfrissende duik in het zwembad op de camping. Geniet nog even van een drankje op je privé terras en slaap lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *