Kamperen in eigen land met Vacansoleil

Een campingvakantie in eigen land? Jazeker!

Het klimaat in Nederland is langzaam aan het veranderen. Milde temperaturen in de lente en hoge temperaturen tijdens de zomermaanden. Reden genoeg om de zon op te zoeken in ons eigen (voormalig) koude kikkerlandje. Voor de zomervakantie, maar natuurlijk ook ideaal voor een weekendje weg. Welke bestemming je ook kiest, je bent er zo!

En omdat we zien dat campings in eigen land steeds populairder worden hebben we ons aanbod campings in Nederland uitgebreid. En natuurlijk wel met campings die aan onze hoge eisen voldoen. En dat is gelukt! 3 absolute topcampings hebben we toegevoegd aan ons assortiment.

Camping Eiland van Maurik

In het hart van de Betuwe vind je deze ultra-luxe camping. Als je van watersporten houdt zit je hier helemaal op je plek. Je logeert hier namelijk áán het water en de camping heeft, heel luxe, een eigen jachthaven. Kun je je eigen bootje ook meenemen. En de kinderen? Die vieren hun eigen vakantie met het uitgebreide animatieprogramma, in de waterspeeltuin, de klimwand en bij de ponyclub, terwijl jullie heel hip loungen in de beachbar.
Kamperen in eigen land op camping Eiland van Maurik met Vacansoleil

En de omgeving natuurlijk… de Betuwe is meer dan alleen tuinbouw, heerlijke jam en Flipje. Wist je dat het heel centraal gelegen is? Zowel Den-Bosch als Utrecht liggen op maar een half uurtje rijden van de camping. Lekker shoppen! Ben jij de trotse bezitter van een sterke maag en niet bang uitgevallen? Ga dan gerust een dagje naar Walibi World, waar je je lol op kunt met duizelingwekkende achtbanen.

Camping De Luttenberg

Een echte familiecamping, dit pareltje in Overijssel. Rust, ruimt en natuur: zo kun je de camping heel kort en krachtig samenvatten. Niet voor niets zijn ze dit jaar weer uitgeroepen tot beste camping van 2016. 5 sterren, schoon aan de haak. Als je de kans hebt raden wij je aan om de fietsen mee te nemen. Vanaf de camping kun je verschillende fietsroutes volgen. Voor we het vergeten: een overdekt zwembad, buitenbad, wellness en enthousiast animatieteam zijn natuurlijk ook present.

Kamperen in eigen land op camping Luttenberg

Als je die fietsen toch bij je hebt: trap dan eens naar Avonturenpark Hellendoorn. Slechts 20 minuutjes fietsen vanaf de camping. Met de auto ben je er binnen 10 minuten. Wedden dat je hiermee gaat scoren bij de kinderen? Met tripjes naar Apenheul, Attractiepark Slagharen en Dierenpark Emmen ook overigens.

Camping Ponderosa

Altijd wat te beleven op de gezelligste camping van Brabant! Ponderosa laat je met plezier kennismaken met de Brabantse gastvrijheid. Eten en drinken speelt hierin een grote hoofdrol. In het zuiden, en zeker tegen de Belgische grens, weten ze wat lekker is. Bij proeverij Ponderosa op de camping kun je door middel van kleine gerechtjes alles eens proberen. Kei leuk!

Kamperen in eigen land op camping Ponderosa in Nederland

Ook voor kinderen en tieners is een vakantie hier een feestje. Kleintjes kunnen los in de overdekte speeltuin, het overdekte zwembad en op de knutselzolder waar het animatieteam het hele seizoen leuke plannen smeedt. En de tieners… Denk maar even terug aan vroeger. Meer dan een discotheek heb je niet nodig. En ja, die hebben ze hier ook. Net als discozwemmen.

 

Krijg je helemaal zin om te kamperen in eigen land? Ga dan lekker weg tijdens het Paasweekend of de andere lange weekenden die eraan komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *