Glamping in Italië is heerlijk! Bekijk de mogelijkheden van Vacansoleil.

Glamping in Italië

Kies voor extra luxe in Toscane of aan de Adriatische Kust

Italië is het vakantieland met de mooie natuur, de verrukkelijke keuken en verschillende romantische steden, zoals Venetië, Rome en Verona. Ga van een vakantie in Italië naar glamping in Italië en geniet volop van La Dolce Vita! Geen idee wat glamping is? Lees hier wat glamping inhoudt. In dit blog ontdek je wat glamping in Italië is.

Wat kies jij? Glamping in Italië in een safaritent óf glamping in Italië in een extreem luxe stacaravan?

Op safariavontuur met glamping in Italië

Op safari in Italië? Ja, dat kan dus! Maar dan wel extra luxe! De safaritent is ideaal voor jouw glampingavontuur in Italië. Vind je het te warm in de tent? Dan zet je gewoon de airco aan. Ook vind je in de tent een complete keuken waarin je die heerlijke Italiaanse pastagerechten klaarmaakt. Eten doe je natuurlijk buiten op de overdekte veranda met luxe steigerhouten tuinset. En daarna relaxen maar… met een wijntje in de loungeset.

Glamping in Italië: ben jij klaar voor een luxe safari avontuur met deze safaritent?
In de tent zijn twee slaapkamers aanwezig: één met romantisch hemelbed en één met een stoer stapelbed. In de XL-versie is er zelfs nog een knusse bedstee met daaronder een speelhuisje! Ook is er in de tent een badkamer met moessondouche en toilet aanwezig. Douchen is hier héérlijk!

Wil jij op safaritocht in Italië? De safaritent Serengeti vind je op camping Free Time en camping Altomincio Family Park. Op de campings Park Albatros en Norcenni Girasole Club vind je de safaritent Serengeti met twee slaapkamers en een XL versie met drie slaapkamers. De XL versie staat ook te schitteren op camping Malibu Beach aan de Adriatische Kust.

Is het een villa of een stacaravan?

Ga jij voor glamping in Italië, dan kun je naast safaritenten ook gaan glamperen in een stacaravan. Bijvoorbeeld op camping Norcenni Girasole Village in Toscane. Daar kun je volledig tot rust komen in twee typen glamping stacaravans. Beide typen beschikken over twee badkamers en een extra luxe keuken. Op de veranda? Daar staat de barbecue al voor je klaar. Afwassen is niet nodig, want dat doet de vaatwasser voor je. Luxe kamperen is dus puur genieten. Ook buiten!

Glamping in Italië, lekker luxe genieten in een glamping stacaravan.

Want het tuinmeubilair maakt ultiem relaxen wel érg gemakkelijk. Je kunt er namelijk lekker liggen op heerlijke ligbedden. Wat het verschil is tussen beide stacaravans? Het aantal slaapkamers. De Glamping 1 stacaravan heeft 3 slaapkamers en de Glamping 2 stacaravan heeft er 2. Dezelfde stacaravan vind je ook op camping Park Albatros aan de Toscaanse Kust.

Ben jij helemaal overtuigd van glamping in Italië of ben je benieuwd naar de glampingvakanties in andere landen? Ontdek deze week ook glamping in Nederland, Frankrijk en België!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *