Wat is glamping? Wij geven uitleg aan de hand van 6 extra's!

Wat is glamping?

Ontdek de 6 extra’s waaraan elke glamping accommodatie voldoet

Wat is glamping, oftewel glamorous camping, nou eigenlijk? Het is extreem luxe kamperen. Voorheen miste je op de camping wel eens een paar praktische dingen. Een eigen toilet bijvoorbeeld. Of een grote koelkast mét vriesvak. Die krijg je nu bij elke accommodatie gratis erbij. Bij glamping accommodaties wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. Je douchekop is bijvoorbeeld vier keer zo groot als die van thuis. In de keuken heb je een vaatwasser. En op de veranda bubbel je in een bubbelbad. Ontdek alle 6 héérlijke extra’s die je antwoord geven op de vraag ‘Wat is glamping?’.

Extra 1: Héél veel ruimte

Een glamping accommodatie is ontzettend ruim. Of je nu kiest voor een ultra luxe stacaravan of een super-de-luxe safaritent. Sommige glamping accommodaties zijn zelfs wel 40 m2 groot! Zo is er genoeg ruimte om te relaxen én heb je altijd je eigen bed.

Wat is glamping? Lekker luxe kamperen met extra ruimte!

Extra 2: Extra moderne snufjes in je keuken

Lekker zelf kokkerellen op de camping. Houd jij daarvan? Dan weet je niet wat je ziet als je in een glamping accommodatie de keuken inloopt. Een groot fornuis, een grote koelkast, een luxe koffiezetapparaat en soms zelfs een modern kookeiland! Maak de kastjes eens open… een vaatwasser? Ja ja, ook die is bij een groot aantal glamping accommodaties gewoon ingebouwd. Laat je afwasborstel dus maar thuis! Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat naar Village de la Guyonière, Iris Parc Le Grand Dague, Norcenni Girasole Club, Le Fief of Le Méditerranées Beach Garden.
Ben je meer van het barbecueën? Gril erop los met jouw eigen barbecue bij de glamping accommodaties op Les Bois du Bardelet. Hoe dan ook, het ‘eetgedeelte’ tijdens jouw glampingtrip wordt fantastisch!
Barbecuetips: maak je eigen broodjes en 3 gangendiner op de barbecue.

Wat is glamping? Bijvoorbeeld genieten van de barbecue bij de veranda.

Extra 3: Chique badkamer(s)

Dacht jij dat je met je wc-rol onder je arm naar het toiletblok moest lopen? Bij glamping heb je uiteraard je eigen toilet. Natuurlijk is dat niet dé luxe extra op de badkamer. Elke stacaravan heeft tegenwoordig immers een toilet. De badkamer van een glamping accommodatie? Die is ruimer, moderner en luxueuzer. Je stapt ’s ochtends bijvoorbeeld onder een moessondouche in de Safaritent Serengeti XL of je droogt jezelf met gemak af in een ruime inloopdouche. Wil je met z’n allen snel de weg op voor een dagje uit? Dan kies je een glamping met twéé badkamers.

Wat is glamping? Een extra luxe badkamer!

Extra 4: Mega relaxt zitten & liggen op je veranda

Wat is glamping? Sowieso ultiem genieten. Oók op je veranda. Nu is zitten op je eigen veranda altijd fijn. Tijdens je vakantie, met een hapje en drankje, een boekje erbij, je kids druk in de weer met hun speelgoed, je lief die foto’s terugkijkt van jullie uitje de vorige dag. Kan dat nóg relaxter? Zeker wel. De veranda van een glamping is allereerst groter. Dat betekent nog meer leef- en loungeruimte voor jullie én meer speelruimte voor je kids. En dat is niet alles… Glamping accommodaties blinken echt uit als het gaat om het tuinmeubilair. Vaak heb je heerlijke ligbedden en soms ook een grote hangmat! Dat is pas lekker genieten van je vakantie… Zie jij jezelf al chillen in zo’n hangmat? Dan ga je naar Domaine de la Dragonnière of Iris Parc Le Grand Dague.

Wat is glamping? Lekker relaxen in een hangmat bij jouw stacaravan!

Extra 5: Een bubbelbad, echt waar?

Ok, niet elke glamping accommodatie heeft een bubbelbad. Als jij bij de gedachte aan bubbelen op je eigen veranda, met een glas wijn in je hand, wél meteen begint weg te zwijmelen. Kijk dan eens naar camping Holiday Green. Daar heeft de Glamping 4 stacaravan een bubbelbad. Op camping Les Mouettes heeft de Glamping 1 stacaravan ook een bubbelbad!

Wat is glamping? Genieten in een bubbelbad!

Extra 6: En inclusief…

Wat is glamping? Ruimte, luxe én comfort. Dat begint al bij aankomst. Je accommodatie staat klaar en je hoeft alleen nog maar je spullen uit te pakken. Je bed opmaken? Ben je mal? Opgemaakte bedden bij aankomst! Na jouw super ontspannende vakantie de accommodatie schoonmaken? Ga voor het ultra comfortabele extraatje van inbegrepen eindschoonmaak. Dat kun je meestal sowieso bijboeken. Bij de glamping accommodaties op camping Holiday Green en Les Tournels is het al inbegrepen!

Wat is glamping? De bedden zijn al opgemaakt!

Wat is glamping voor jou? Laat het ons weten. Dan tippen wij je welke glamping accommodatie perfect bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *