Glamping in Nederland kan op deze campings bij Vacansoleil.

Glamping in Nederland

4x lekker luxe genieten in eigen land

Leven als God in Frankrijk, maar dan in Nederland! Voor een glampingvakantie hoef je niet ver te rijden, want bij Vacansoleil vind je ook glamping in Nederland.

Ontdek de 4 campings in Nederland waar je éxtra luxe verblijft.

Glamping met je kinderen in de buurt van Toverland

Camping De Schatberg, Sevenum, Limburg
Op deze gezellige camping in Limburg ga je op avontuur in de safaritent Serengeti XL. Glamping in een tent? Jazeker! De glamping safaritent Serengeti is super. Met een luxe steigerhouten tuinset mét loungebank en een badkamer. Deze safaritent staat op deze groene camping op een prachtige plek. Je zit hier écht midden in de natuur. En de camping, is die net zo luxe? Ja! Daar vind je een natuurbad, een verwarmd zwembad en een binnenzwembad. In het faciliteitencentrum vermaakt jong en oud zich de hele dag: lekker eten in het restaurant, strikes proberen te gooien op de bowlingbaan, en een potje minigolf spelen. Tips voor in de buurt? Shoppen in Venlo, met de hele familie naar Toverland of een fiets- of wandeltocht in het aangrenzende bos.

Glamping in Nederland kan op camping De Schatberg in een safaritent.

Avontuurlijk genieten in safaristijl

Camping Ponderosa, Ulicoten, Noord-Brabant
Op deze Brabantse camping kun je XL genieten van de glamping safaritent Serengeti XL. Met één slaapkamer met romantisch hemelbed, één slaapkamer met stapelbed en ook nog een knusse bedstee. Onder deze bedstee vinden de kids een verrassing: een speelhuisje! Bij Ponderosa ga je met je kinderen op waar safari- of westernavontuur. Nog meer avontuur vind je in het zwemcomplex met stroomversnellingen, een reuze glijbaan, en voor de allerkleinsten een boerderijwaterspeeltuin. Tot slot hét safaritochtje in de omgeving: in Safaripark De Beekse Bergen! Dat ligt om de hoek van deze glamping in Nederland.

Glamping in Nederland kan op camping Ponderosa.

Volop waterpret en spelen!

Camping De Twee Bruggen, Winterswijk, Gelderland
Ook in de Achterhoek logeer je in de stoere glamping safaritent Serengeti XL. Camping de Twee Bruggen is een luxe camping bij de Slingeplas. Je beleeft hier volop waterpret in het verwarmde buitenbad met waterglijbaan. Werkt het Hollandse weer even niet mee? Dan duik je binnen in het zwembad, het bubbelbad of de sauna!

Glamping in Nederland kan op camping De Twee Bruggen.

‘t Bourgondische leven in een glamping stacaravan

Camping Klein Canada, Afferden, Limburg
Op camping Klein Canada heb je uitzicht op een visvijver. Jouw glamping stacaravan? Die heeft een moderne woonkamer, televisie, twee badkamers en drie slaapkamers. En een ruime, complete keuken, waar jij je bourgondische diner klaarmaakt. Lukt het jou om uit de lekkere loungeset te komen? Ga dan zwemmen in het binnen- of buitenzwembad en laat je kinderen zich amuseren in de grote speeltuin, in de dierenweide of op het springkussen. Ideale glamping vakantie toch?

Glamping in Nederland kan op camping Klein Canada.

Liever lekker luxe met gegarandeerd zon? Ontdek glamping in Frankrijk en Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *