Wij zien veel campings uit het aanbod van Vacansoleil, allen mooi, maar een favoriet hebben we allemaal! Lees de favoriete campings op het Vacansoleil blog.

De favoriete camping van….

Als je bij Vacansoleil werkt is een ding zeker: je gaat op vakantie naar een Vacansoleil camping! Een straf kunnen we dat niet echt noemen natuurlijk. Door de loop van de jaren hebben we allen al veel campings gezien, maar een favoriet hebben we allemaal! Lees hier de favoriete camping van Vacansoleil collega’s!

Karin, coördinator Marketing

Mijn favoriete is camping Le Bois d’Amour in Quiberon, Bretagne. Een kleine camping op nog geen 100 meter lopen van het strand. In de twee weken dat we op de camping verbleven, zijn we slechts 3 dagen van het schiereiland Quiberon afgegaan. Er is daar immers zoveel te doen. Elke dag een wandelingetje langs het strand of het centrum van Quiberon, wat slechts 15 minuten lopen is (met de fiets/auto ben je er zo).

“De omgeving is erg mooi om te fietsen en te wandelen.”

Vergeet ook niet de heerlijke oesters en andere fruits de mer!  Op de camping zelf konden we elke ochtend vers stokbrood en croissants afhalen. Het zwembad met peuterbad was ideaal met onze 1,5 jaar oude dochter. De Bali stacaravan had een grote, half overdekte veranda, waar we veel tijd doorgebracht hebben met ontbijten, lunchen, avond eten, spelen, boekjes lezen en relaxen. We gaan hier zeker nog een keer terug naar toe!

 Camping Le Bois d'Amour is de favoriete Vacansoleil-camping van Karin. Lees er alles over in ons blog!

Marcel, sales manager

Omdat we wel van een levendige camping met veel faciliteiten houden is camping Norcenni Girasole Club in Figline Valdarno voor ons gezin de favoriete camping. Daarom zijn we daar al vaak geweest in zowel de mei- als zomervakantie en hebben ook vaak gebruik gemaakt van de diverse soorten stacaravans of glamping Serengeti safaritent.

“Alle voorzieningen die je op een camping verwacht zijn hier aanwezig en door de omvang vaak in tweevoud.”

Denk daarbij aan winkeltjes, supermarktjes, zwembaden, sportvelden, restaurants en een heerlijke ijssalon. Er worden zeer veel activiteiten voor alle leeftijdsgroepen georganiseerd. Maar niet alleen de camping zelf was voor ons reden om er terug te komen, want ook Toscane is natuurlijk fantastisch! We hebben dan ook veel steden bezocht als Florence, Siena en San Gimignano, maar ook verder weg gelegen plaatsen als Pisa, Lucca, Perugia en Assisi. En genoten van het prachtige landschap door de Chianti wijnroute te volgen die o.a. door het pitoreske Greve voert. Maar we zijn ook naar warmwaterbronnen geweest en hebben biologische agriturismo bezocht. En wat dacht u van de vaak voortreffelijke restaurants die we onderweg tegen kwamen voor lunch of diner. Kortom, we kwamen vaak tijd tekort om alles te bezoeken en iedere vakantie weer ontdekten we nieuwe Toscaanse pareltjes. Wat ons betreft dus een echte aanrader.

Camping Norcenni Girasole Club in Toscane is de favoriete camping van Marcel. Lees er alles over in ons blog!

Heb jij ook een favoriete camping? Laat het ons weten in een reactie op dit bericht of op onze Facebookpagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *