Camping Fabulous, een favoriet van Vacansoleil collega Esther.

De favoriete camping van….

Een extra groot voordeel van werken bij Vacansoleil? We hoeven niet lang naar een fijn vakantieadres te zoeken. Elk jaar weer ontdekken we weer nieuwe Vacansoleil-campings. En iedereen heeft wel een favoriet. Benieuwd naar de lievelingscampings van onze collega’s?

Esther, manager Yield: met het vliegtuig naar de camping

Een aantal collega’s is het volledig met elkaar eens: camping Fabulous is de perfecte camping! Deze Italiaanse camping ligt vlak bij Rome, ideaal voor een bezoekje aan deze mooie historische stad! Geen zin om zo ver te rijden? Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Neem het vliegtuig, net zoals Esther. Ze vloog van Eindhoven naar Rome. Daar werd ze opgehaald met een busje, dat haar keurig naar de camping bracht. Een relaxter begin van je vakantie bestaat niet! Daarnaast vertelt Esther: “De camping is superleuk voor de kids. Met uitgebreide animatie, een prachtig zwembad én een fabuleuze ijssalon!”

“Deze camping voelt voor mij écht als thuiskomen!”

Camping Fabulous bij Rome, een favoriet van Vacansoleil camping Esther. Lees er alles over in ons blog!

Martijn, email marketeer: hij ging al 7 x naar deze Adriatische parel

Eén ding is zeker, de favoriete camping van Martijn is camping Union Lido. Hij is hier namelijk al 7x geweest! Dat is ook niet zo gek, deze camping is van alle gemakken voorzien. “Het is een mega camping met supermooie faciliteiten en direct aan het strand!” vertelt Martijn enthousiast. Deze camping ligt aan de Adriatische kust in Italië. Je vindt er een groot waterpretpark, een sportcentrum en een bruisend animatieprogramma. Topper voor jong en oud!

Camping Union Lido aan de Adriatische Kust, favoriet van collega Martijn. Lees er meer over in ons blog!

Laura, HR officer: dol op Limburg

Liever een vakantie in eigen land? Dan is de favoriete camping van Laura een aanrader! Camping De Heldense Bossen ligt in een bosrijke omgeving in het noorden van Limburg. Zo vertelt Laura ons: “Het is een ruime, mooie camping met volop speelmogelijkheden voor de kinderen. Zoals een grote speeltuin met kabelbaan, schommels, wipwaps, klimrekken, dieren, springkussens én een pondje om het water mee over te gaan.” En haal je portemonnee maar vast uit je tas, want Shopping outlet Roermond ligt om de hoek. Voor kleine avonturiers is een dagje Toverland in Sevenum een must!

Camping Heldense Bossen in Limburg, favoriet van collega Laura. Je leest er alles over in ons blog!

Collega’s Karin, Ankie en Marcel vertelden eerder al over hun favoriete camping. Lees hun tips hier.

Heb jij ook een favoriet? Laat het weten in een reactie onder dit bericht óf op onze Facebookpagina!

One thought to “De favoriete camping van….”

  1. Wat leuk om te lezen wat jullie favoriete campings zijn. Mij lijkt die vlakbij Rome wel wat. Wat is dat een mooie stad zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *