Vind je de beste last minute vakantie met deze tips!

Vacansolijstje: 5 Last Minute Tips voor de beste deal

De zomervakantie is in volle gang en het gros van de Nederlanders trekt erop uit. Nu begint het bij jou ook wel te kriebelen… Toch nog eventjes weg? Dan hebben wij voor jou de 5 beste Last Minute Tips.

1. Wees flexibel

Als je flexibel bent met aankomstdagen en doordeweeks vertrekt, kunnen prijzen nog lager zijn én heb je minder last van drukte op de weg. Ik heb nog nooit van Zwarte Dinsdag gehoord!Op zoek naar de beste last minute vakantie? Met deze tips vind je deze zeker!

2. Verrassende bestemmingen

Kijk eens naar de wat minder gangbare vakantiebestemmingen zoals bijvoorbeeld Slovenië of Kroatië. Laat je verrassen en over een tijdje kun jij zeggen dat je er al bent geweest!

3. Wegens annulering vrijgekomen

Kijk ook eens bij accommodaties die wegens annulering zijn vrijgekomen. Per camping zijn er regelmatig één of enkele tenten of stacaravans beschikbaar voor écht spectaculaire prijzen.

4. Volg Vacansoleil

Abonneer je op de nieuwsbrief en volg Vacansoleil op Facebook om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de laatste aanbiedingen. Succes gegarandeerd!

Yes! Toch nog op vakantie met de beste Vacansoleil last minute!

5. Niet te lang wachten

Wacht vooral niet te lang. De aantrekkelijkste aanbiedingen worden na verloop van tijd ook schaarser. Ook hier geldt: op=op.

Genieten!

Maar het belangrijkste tip is natuurlijk… Geniet van de vakantie voorpret. Niets is fijner dan die vakantiekriebels!

En? Heb jij al een Vacansoleil Last Minute geboekt?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *