Welk boek gaat mee in jouw koffer?

Zomervakantie! Heerlijk op het strand lezen, voor de tent met een lekker spannend boek of bij het zwembad. Voor een boekliefhebber betekent vakantie vaak maar 1 ding: hét moment om weg te dromen met je favoriete boek! Ter inspiratie hebben we een selectie voor je gemaakt van 5 vakantieboeken!

Neem een geit – Claudia de Breij

Eén van onze favorieten is Neem een geit van Claudia de Breij. Na een crisis in haar persoonlijke leven – ze is ‘verliefd, verhuisd, gescheiden, oververmoeid’ – gaat Claudia de Breij (net veertig geworden) op zoek naar levenslessen. Ze verzamelt tips van bekende en onbekende levenskunstenaars. En voegt daar nog een aantal wijze lessen van haarzelf – en haar kapper – aan toe! Een grappig én verstandig boek!

Ik reis alleen – Samuel Bjørk

De thriller Ik reis alleen van Samuel Bjørk laat je vanaf de eerste pagina niet meer los! Het verhaal begint op een ochtend wanneer er een zesjarig meisje wordt gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom. Ze bungelde boven de grond met haar schooltas op haar rug. En een bordje om haar nek met de tekst ‘Ik reis alleen’. Deze razend spannende thriller geeft je zelfs nog op een hete zomerdag koude rillingen!

Ibiza, land van liefde – Mireille van Hout

Vakantie in eigen land? Waan je dan op het paradijselijke eiland Ibiza met Mireille van Hout’s Ibiza, land van liefde. Sue groeit met haar moeder op in een hippiecommune op het eiland, totdat ze halsoverkop vertrekken. Jaren later keert Sue terug om uit te vinden wat de reden was van het plotselinge vertrek… Een nostalgische en spannende roman over een relatie tussen moeder en dochter in de jaren zeventig.

De beste boeken lees je op vakantie! Maar welk boek? Wij geven de beste tips in het Vacansoleil Blog.

Daag me uit – Lee Child

Als je nog nooit een boek uit de Jack Reacher –reeks van Lee Child hebt gelezen, is het deze vakantie het uitgelezen moment! Met Daag me uit vieren we namelijk een jubileum met de Jack Reacher-reeks! En deze nieuwste, 20e titel van Lee Child is een heel lekkere: in Daag me uit komt Jack Reacher terecht in een plaatsje in the middle of nowhere, waar uiterst onaangename en raadselachtige dingen gebeuren… Een bloedstollend verhaal met een verrassende ontknoping!

Ondersteboven – Jill Mansell

En na Jack Reacher is het tijd om even bij te komen! Droom daarom heerlijk weg met de romantische chicklit Ondersteboven van Jill Mansell. Ginny, gescheiden en moeder van 18-jarige Jem is op zoek naar liefde. Maar haar dochter ook. En haar ex ook. En haar nieuwe huisgenoot ook! Zoals we van Jill Mansell gewend zijn dus; een feelgood-roman vol liefdesperikelen!

Wil je niet kiezen?

Kun je niet kiezen? Dan neem je ze toch allemaal mee?! Via Elly’s Choice kun je deze boeken eenvoudig lezen als eBook. Daarmee lees je de boeken altijd en overal op e-reader, tablet of je telefoon, ook offline. Handig, want dat scheelt weer wat extra bagage meeslepen! Nieuwsgierig? Neem een kijkje in Elly’s Shop!

Fijne vakantie!

2 gedachten over “Welk boek gaat mee in jouw koffer?”

  1. Hi Coline en Elly, behalve “Ondersteboven”. allemaal gelezen en inderdaad erg goede boeken. “Ik reis alleen”, echt een Super goed boek . Staat bij mij bovenaan ????. Fijne vakantie ????.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *