De bedstee in de Serengeti safaritent

Kamperen? Maar dan wel met extra luxe!

Kamperen is nog steeds onverminderd populair onder Nederlanders. Maar er is veel veranderd in de kampeerwereld, zoveel dat er zelfs een nieuw woord aan te pas moest komen: Glamping. Het staat nog niet in de Dikke Van Dale, maar bijna iedereen kent het tegenwoordig wel. En als marktleider hebben wij voor deze trend uiteraard ook een uitgebreid aanbod!Onze stacaravans met douche en toilet zijn al lekker luxe, maar onze glamping accommodaties zijn helemaal fantastisch! Wat dacht je van een stacaravan met vaatwasser, flatscreen tv of zelfs met een bubbelbad! We hebben niet alleen luxe stacaravans, maar ook luxe safaritenten. Dat betekent kamperen in een avontuurlijke sfeer.

De camping blijft natuurlijk een belangrijk aspect van je vakantie, maar wat extra genieten van zo’n prachtige accommodatie op de mooiste plekjes, ik zou het wel weten!

 

Avontuurlijk overnachten in de Serengeti safaritent

Douche in de Serengeti safaritentLuxe kamperen betekent niet altijd kamperen in een stacaravan, ook een tent kan erg luxe zijn! Dat bevestigt de Serengeti safaritent wel. Deze tent heeft een robuuste safaristijl met veel houten meubelen, zoals een hemelbed en een stapelbed. De bedstee met speelhuisje wordt al snel favoriet van de kinderen. Het absolute pluspunt van deze accommodatie is de badkamer met moessondouche en toilet. Je hoeft dus niet meer met de wc-rol over de camping ;).

 

Op safari in Frankrijk en Italië

Kamperen in deze safaritent kan in Frankrijk in de Dordogne en de Vendée. In Italië hebben we campings bij Rome, aan de Adriatische Kust en in Toscane. Mijn persoonlijke favoriet is Camping Norcenni Girasole Club in Figline Valdarno. Dit is een waar vakantieparadijs in de Toscaanse heuvels. Geniet van de steden Florence en Siena, volg de bekende Chianti wijnroute of bezoek het romantische plaatsje Montepulciano. ’s Avonds drink je dan een Chianti op de veranda van je Serengeti safaritent en droom je ’s nachts verder in je hemelbed.

Veranda van de Serengeti safaritent

Overnachten als god in Frankrijk

Onze glamping stacaravans zien er allemaal even mooi uit. Wil je kamperen in Frankrijk, genieten van een nieuw zwempark en van een wel hele luxe stacaravan? Dan beveel ik camping Le Grand Dague in de Dordogne aan. Onze accommodatie heeft een keuken met kookeiland, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, magnetron en een ingebouwde koelvriescombinatie. De ouderslaapkamer heeft een XXXL douche van wel 120 bij 80 cm! De kinderen kunnen gebruik maken van de andere badkamer. En ook een groot voordeel: geen gesjouw met handdoeken en bedlinnen, want dat is bij deze accommodatie inbegrepen!

Glamping stacaravan op camping Le Grand Dague in de Dordogne

Nieuwsgierig geworden naar al deze luxe? Klik hier om al onze glamping accommodaties op een rijtje te zien. Ik wens u in ieder geval op voorhand een fijne vakantie toe!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *