Top 5 campings voor tieners

Veel activiteiten, feesten in de disco, chillen en lol maken met nieuwe vrienden!

Wanneer de kinderen nog mee gaan op vakantie, wil je natuurlijk dat zij het óók geweldig naar hun zin gaan hebben. Tieners weten precies wat ze willen op vakantie: spectaculaire waterglijbanen, sportactiviteiten, een beetje chillen, WiFi op de camping om ‘connected te blijven’ én natuurlijk een vette discotheek! Lekker veel lol trappen met nieuwe vakantievrienden dus! Vacansoleil zorgt voor activiteiten met het animatieprogramma ‘CampingForYou!’, een speciaal animatieprogramma voor tieners. De campings zorgen voor de rest! Hieronder een top 5 met campings waar ook tieners zéker de tijd van hun leven zullen hebben!

1. Camping Bi Village, Istrië

Camping Bi Village is een camping in Istrië (Kroatië) waar tieners zich de hele dag kunnen vermaken. Op de camping zijn er 3 zwembaden vol waterpret, veel sportmogelijkheden en een discotheek. WiFi mag natuurlijk ook niet ontbreken! De camping ligt aan een 800 meter lang strand en het dorpje Fazana is nog geen twintig minuten lopen. In dit schilderachtige plaatsje zijn goede restaurantjes, gezellige cafeetjes en leuke winkeltjes te vinden. Dat is voor elke leeftijd leuk!

Camping Bi Village is ideaal voor tieners! Lees er alles over op ons blog!

2. Camping Domaine des Ormes, Bretagne

Deze camping is een waar avonturenparadijs voor tieners! Op de camping is er een waterskibaan, een adventure parcours en een tropisch aquaparadijs met maar liefst 12 glijbanen! Vanaf de camping ben je binnen twintig minuutjes rijden op één van de uitgestrekte stranden, waar je van een heerlijk dagje strand kunt genieten!

Camping Domaine des Ormes in Bretagne is top voor tieners! Meer weten over deze camping? Lees het op ons blog!

3. Camping Norcenni Girasole Club, Toscane

Tussen de Toscaanse heuvels vind je dit Italiaanse vakantieparadijs. Deze camping heeft echt álles! Actieve tieners kunnen in Funfair Adventure hun hart ophalen. Hier kun je o.a. bungeejumpen, quad rijden of klimmen. Daarnaast beschikt de camping ook over een spetterend waterpark. Na al dat zwemmen zin gekregen in een lekkere pizza of Italiaans schepijs? Geen probleem! Op de camping zijn er genoeg mogelijkheden om de honger te stillen.

Camping Norcenni Girasole Club in Toscane is top voor tieners! Benieuwd naar deze camping? Lees er meer over op ons blog!

4. Camping Isamar, Adriatische Kust

Van de waterglijbaan naar de kano en van het winkelcentrum naar de disco. Het kan allemaal op camping Isamar. De camping beschikt over een eigen strand waar je kunt leren duiken en een drankje kunt drinken in de beachbar. Wanneer je op deze camping verblijft, is het zeker de moeite waard om ook een dagje naar Venetië te gaan. Deze prachtige stad ligt ongeveer 60 kilometer vanaf de camping.

Camping Isamar aan de Adriatische kust is top voor tieners! Je leest er meer over op ons blog.

5. Camping Le Pommier, Ardeche

Op camping Le Pommier hoeven tieners zich geen moment te vervelen. De waterglijbanen hebben de namen ‘Anaconda’ en ‘Hillracer’, dat zegt genoeg toch? En dit is niet alles, er is een heel waterpark! Inclusief een waterglijbaan met looping, durf jij het aan? Speciaal voor gasten van Vacansoleil is er een apart campinggedeelte gereserveerd met luxe stacaravans en een gezellig pleintje.

Camping Le Pommier in de Ardèche in Frankrijk is top voor tieners! Je leest er alles op in ons Vacansoleil Blog

Benieuwd naar nog meer campings die ideaal zijn voor tieners? Bekijk hier de geselecteerde campings!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *