Campings voor op je verlanglijstje

Welke camping wordt dit jaar jouw plekje onder de zon?

December is inmiddels aangebroken, de dagen zijn kort, het is koud en het verlangen naar een warm plekje in de zon wordt alsmaar groter. December is daarmee de ideale maand om alvast een voorproefje op de zomer te nemen en op zoek te gaan naar je zomervakantie! Nog geen idee welke camping dit jaar jouw plekje onder de zon wordt? Wij geven een aantal suggesties voor campings die zéker een plaatsje verdienen op jouw verlanglijstje. Wees er snel bij, dan kan het camping-cadeautje nog mooi mee in de zak van Sinterklaas!

Camping Lanterna, Istrië (Kroatië)

Waterpret staat voorop bij deze camping. In 2016 is op Camping Lanterna een volledig nieuw aquapark geopend met vier zwembaden, drie glijbanen en een piratenschip. Liever de zee in? De camping ligt direct aan een heel fijn 3 kilometer lang kiezelstrand. Deze camping, bestemd voor échte waterratten, ligt op 13 km van Porec. Een bezoekje aan Slovenië en Italië zijn aan te raden, want beide landen liggen vlakbij en zijn eenvoudig aan te rijden.

Camping Lanterna in Porec, Kroatië is een een populaire camping. Vooral het waterpark! Deze kan op je verlanglijstje!

Camping Due Laghi, Trentino / Zuid-Tirol (Italië)

Deze camping ligt aan Lago di Levico, je loopt in ongeveer 10 minuutjes naar het privéstrandje bij dit meer. Je kan ook het onlangs gerenoveerde zwembad induiken. Ga vooral eens eten bij het restaurant bij de ingang van de camping, écht een aanrader! Vanaf de camping sta je snel in de mooie stad Trento. Ook Verona en Brescia zijn interessante steden om te bezoeken.

Camping Due Laghi in Levico Terme, Italië staat al jaren op het verlanglijstje van Vacansoleil gasten. Zwemmen kan in het meer of het zwembad!

Camping Iris Parc Le Chêne Gris, Parijs (Frankrijk)

Een stedentrip naar Parijs en een campingvakantie zijn prima te combineren! Vanaf camping Iris Parc Le Chêne Gris sta je binnen een uurtje in het centrum van Parijs. Nadat je genoten hebt van de Eiffeltoren, Notre Dame en Montmarte plons je aan het einde van de dag nog snel eventjes in het zwembad op de camping. Ideaal toch?! Wil je in Parijs juist iets anders bezoeken dan de bekende bezienswaardigheden? Lees dan de tips van collega en Parijs-fan Roel.

Staat een bezoek aan Disneyland Paris nog op je verlanglijstje? Combineer dit met een bezoek aan camping Iris Parc Le Chêne Gris.

Camping Las Dunas, Costa Brava (Spanje)

Dit is een ideale camping voor strandliefhebbers! Camping Las Dunas ligt namelijk direct aan het mooie zandstrand. Op de camping zelf is ook voldoende waterpret. Zo is er een zwembad en 5 waterglijbanen. Voor iedereen vanaf 16 jaar is er een geluidsdichte disco. De Bali en Waikiki stacaravan zijn in 2016 op de camping geplaatst en hebben alle kleuren van de regenboog. Op zoek naar tips voor de omgeving? Wij geven er alvast zeven!

De bali stacaravan op camping Las Dunas aan de Costa Brava in Spanje heeft een vrolijk kleurtje!

Camping L’Idéal, Meer van Annecy (Frankrijk)

Camping L’Idéal ligt, zoals de naam al zegt, ideaal om het Meer van Annency te ontdekken. Op slechts 900 meter van het meer vind je deze camping. Op de camping is er volop ruimte voor kinderen om te spelen. Zwemmen kan in het meer, maar op de camping is er ook een verwarmd zwembad. Op een uurtje rijden ligt Genève, ook de berg Mont Blanc ligt dichtbij.

Het zwembad van camping L'Ideal aan het Meer van Annency in Frankrijk. Volop genieten!

Staat jouw favoriete camping of bestemming er niet tussen? Wees niet getreurd en bekijk hier het totale campingaanbod!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *