De top 29 best beoordeelde campings van 2019

Top 31 Beste campings van 2019

De uitslag voor de 31 beste campings in 2019 is binnen! Volgens onze gasten waren dít de allerleukste campings, op de mooiste bestemmingen, met de beste service. Ontdek de Top 31 en kies jouw favoriet voor een gegarandeerd spetterende vakantie in 2020!

Gasten vinden het hier fantastisch (score van 8,5 en hoger)

Elke camping in deze top 31 is minimaal 30x beoordeeld en scoort gemiddeld een 8,5 of hoger. Gasten zijn het er dus over eens dat dit de beste campings in Europa zijn. Ga je hier op vakantie? Dan weet je bij voorbaat dat je een geweldige vakantie gaat beleven.

1 Zaton Holiday Resort (9,0) | Dalmatië

Beste camping in Kroatië

Wauw. Deze vrij nieuwe camping scoorde afgelopen zomer een 9! De ideale vakantiebestemming voor jou en je gezin in Kroatië. Kijk dat zwembad maar eens. Trek je liever een sprintje de zee in? Dat kan. Je bent er zo. Ook top aan droomcamping Zaton in het leuke Zadar: je bent binnen 2 uur bij de betoverende Plitvice meren!

Zaton-beste-camping-kroatie

2 Riva Nuova (9,0) | Adriatische Kust in Italië

Beste camping in Italië

De topper aan zee in Italië: camping Riva Nuova. Die mooie beoordeling – een 9! – dankt dit vakantieparadijs aan zijn onderhoud, gastvrijheid, ligging en zwemparadijs. Of je hier nu met z’n tweeën, met baby of met kids vertoeft: jullie beleven een topvakantie. En… alles ligt op loopafstand!

3 Parco delle Piscine (8,9) | Toscane

Beste camping in Toscane

Dit jaar eens dat dromerige Toscane verkennen? Op Parco delle Piscine zit je goed. Lekker spetteren in het zwembad. Een fiets huren en door de heuvels touren. Of je ogen uitkijken in de romantische nabijgelegen dorpen, zoals Bagnoregio, Sorano en Orvieto.

4 Delftse Hout (8,9) | Zuid-Holland

Beste camping in Nederland

Voor een super campingervaring hoef je het land niet uit. Camping Delftse Hout ligt lekker dichtbij, in Zuid-Holland. Het leukste aan deze Hollandse camping? De speelplekken, de omgeving (Rotterdam, Delft, het strand) én de zeer nette accommodaties.

5 Les Mouettes (8,8) | Carantec, Bretagne

Beste camping in Frankrijk

Een zwembadparadijs met waterspeeltuin. Diverse speeltuinen. Een avonturenparcours. En een locatie direct aan zee. Eindeloos spelen en zwemmen op vakantie is hier een eitje.

Mouettes-beste-camping-frankrijk

6 Strasko (8,8) | Dalmatië

Vanaf je accommodatie of staanplaats naar het strand banjeren? Op camping Strasko kan het! Alsof je op een eiland kampeert. En dat doe je eigenlijk ook; Stasko ligt op het Dalmatische schiereiland Pag. Hier vind je de mooiste stranden van Kroatië.

7 Le Bois de Valmarie (8,7) | Argelès-sur-Mer

Beste camping in Languedoc-Roussillon

Mmm. De kleine camping Le Bois de Valmarie ligt direct aan zee in de zonnigste streek van Frankrijk. De belangrijkste reden dat hij zo hoog in de reviewscorelijst staat? Dat geweldige zwembad!

Beste camping van 2019 in de Languedoc-Roussillon

8 Les Dunes (8,7) | Vendée

Beste camping in de Vendée

Direct aan zee en het brede zandstrand. Legio fietspaden in de buurt voor een gezellig tochtje. Pretpark Puy de Fou om de hoek. Ouí, hier wordt jullie gezinsvakantie gewéldig.

9 Le Grand Large (8,7) | Normandië

Beste camping in Normandië

Ook hier heb je weer de keuze om in de zee of het zwembad te plonzen. Pluspunt aan de zee: de bodem loopt héél langzaam af. Ideaal voor kleine koters.

grand-large-beste-camping-normandie

10 Le Château du Gandspette (8,7) | Pas-de-Calais

Beste camping in Pas-de-Calais

Onze gasten vinden het hier al jaren fantastisch. Waarom? De camping ligt lekker dichtbij. Het is er heerlijk rustig. Je bent midden in het groen. En terwijl jij nipt van je drankje op het terras, ravotten je kids in de naastgelegen speeltuin.

11 Park Albatros (8,6) | Toscane

Zo zo, die zwembaden zien er lekker uit. En dat zijn ze ook, blijkt uit de beoordelingen. Ook leuk aan deze grote camping: hij ligt direct aan zee in Toscane en ’s avonds vertoef je relaxed op het plein met een cocktail, biertje of wijntje bij de live muziek.

Park Albatros is een populaire camping in Toscane

12 Ca’ Savio (8,6) | Adriatische Kust

Je keuze uit campings aan de Adriatische Kust is enorm. Wil je een top zwembad? Luxe accommodaties? En in de buurt de leukste (water)uitjes maken? Op naar camping Ca’Savio! Tip: vaar met de watertaxi naar Venetië.

13 Am Waldbad (8,6) | Karinthië

Beste camping in Oostenrijk

Deze compacte parel in het Oostenrijkse Dellach im Drautal ligt direct aan de rivier de Drau. Pluspunten volgens onze gasten? De omgeving en de zwembaden die worden omgeven door groene bergen. Ja, hier vertoef je met je gezinnetje in álle rust. Wil je eropuit? In de buurt is veel te beleven!

am-waldbad-beste-camping-oostenrijk

14 Scheldeoord (8,6) | Zeeland

Beste camping in Zeeland

Goed onderhouden. Gastvrij personeel. Leuke speeltuinen voor de kids. Op camping Scheldeoord in ons eigen kikkerlandje zit je perfect. Ideaal voor de herfstvakantie en een weekendje weg. Zin om te zwemmen? Het binnenzwembad is tot eind oktober open. Maar in de warme zomermaanden duik je natuurlijk buiten in het zwembad of de Westerschelde!

15 Le Château de Rochetaillée (8,6) | Franse Alpen

Beste camping in de Franse Alpen

Deze camping in Le Bourg-d’Oisans scoort de meeste punten vanwege zijn netheid en ligging. In de buurt vind je namelijk het Massif des Écrins: een gebergte met machtige bergtoppen, gletsjers waar je mond van openvalt en slingerende wegen die je door dit magische geheel leiden. Ja, een eersteklas droomplek voor wandel- en fietstochten! Ook voor kanotochten en speelpret zit je hier helemaal bon.

16 Pra’ delle Torri (8,6) | Adriatische Kust

Héél veel spetterpret, topanimatie, verrukkelijk eten en vlak bij het gezellige Caorle en bruisend Venetië. Zelfs de zee ligt dicht bij camping Pra’ delle Torri.

pra-delle-torri-beste-camping

17 Santa Marina Boutique (8,6) | Istrië

Beste camping in Istrië

Camping Santa Marina Boutique neemt het begrip glamping bloedserieus. Wát een paradijsje: 800 meter van de zee, een eigen aquapark, super-de-luxe accommodaties, een toprestaurant en een shuttlebus naar het strand.

18 Mar y Sierra (8,6) | Adriatische Kust

Ken jij de droomstreek Le Marche al? Een soort Toscane, maar dan nog mooier en ietsje rustiger. Dat is meteen de reden dat camping Mar y Sierra zo goed scoort bij onze gasten. De omgeving blaast je omver!

19 Village de la Guyonnière (8,6) | Vendée

Iedereen zegt hetzelfde over camping Village de la Guyonnière: op deze gemoedelijke camping beland je in een oase van rust, terwijl je in de buurt zóveel topuitjes in het verschiet hebt. Kanoën, boomklimmen, zwemmen, mountainbiken, bootje varen, lasergamen, pony’s aaien. Zet lekker elke dag iets anders op het programma!

Village-de-la-Guyonniere-beste-camping

20 De Schatberg (8,5) | Limburg

Beste camping in Limburg

Groots met een zachte g. Dát wordt je vakantie op camping De Schatberg. Vacansoleil-gasten worden hier dolblij van alle speelplekken voor de kinderen, de netheid van de accommodaties én de omgeving. Top voor de kids: je staat binnen 5 minuten in Toverland!

21 Laguna Village (8,5) | Adriatische Kust

Word je warm van een vakantie vol zon, zee, strand en pizza? Check Laguna Village eens. Een camping direct aan de zee, dicht bij Caorle en met heerlijke zwembaden om af te koelen van die stralende zomerzon.

22 l’Idéal (8,5) | Meer van Annecy

Beste camping aan het Meer van Annecy

Slechts 900 meter van dat verbluffende Lac d’Annecy. En dát is precies de reden dat deze kleine camping zo geliefd is. Ga je hiernaartoe? Ontdek dan ook alle activiteiten in de rest van de omgeving!

23 Polari (8,5) | Istrië

Zwemmen met uitzicht op de zee? Fietsen naar Rovinj? Bubbelen in je eigen bubbelbad? De kids zien racen over een mini kartbaan? Ja, hier kan het. Vandaar dat camping Polari zo in de smaak valt.

Deze mooie campings is camping Polari

24 Les Fontaines (8,1) | Meer van Annecy

Oh la la, deze camping in La Douce France valt in de smaak bij onze gasten. Zeker de accommodaties en zwembaden scoren punten. Maar van ons mag dat uitzicht op de Franse Alpen er ook wel wezen! En het Meer van Annecy ligt slechts 1 kilometer verderop.

25 Cavallino (8,5) | Adriatische Kust

Zwembaden? Check. Mooi onderhouden campingstraatjes? Check. Gastvrij personeel en leuke animatie? Check. Ja hoor, op camping Cavallino beleven jij en je kids een toptijd. Vergeet echter niet om de buurt ook te verkennen… daar vind je onder meer Venetië en de zee.

26 Toscana Bella (8,5) | Toscane

Een kleine camping, mídden in Toscane en geheel autovrij. Daar word je blij van! Zin om in de zee te dobberen? 15 minuten wandelen en je bent er. Maar er is nog veel meer te zien en beleven in de buurt van Toscana Bella

27 Continental Camping Village (8,3) | Lago Maggiore

Beste camping aan het Lago Maggiore

Dicht bij het bekende Italiaanse meer Lago Maggiore en direct aan Lago di Mergozzo, het schoonste meer van Europa. Een droombestemming. En dat is de camping ook, volgens onze gasten. Het onderhoud, de animatie en de speeltuinen: alles is top. Maar bovenal: de ligging bij dat fijne zwemmeer!

Continental Camping Village is een populaire camping aan het Lago Maggiore

28 Azur Beach / Prairies de la Mer (8,5) | Côte d’Azur

Beste camping aan de Côte d’Azur

Jezelf een keer verwennen met een luxe campingvakantie aan de mondaine Côte d’Azur? Vacansoleil-gasten zijn gek op camping Azur Beach / Prairies de la Mer. De zwembaden, de centrale ligging ten opzichte van Saint-Tropez en Port Grimaud, het campingpersoneel, de speeltuinen, het restaurant en de accommodaties. C’est magnifique.

29 Tahiti Village (8,5) | Adriatische Kust

Nóg een topper aan de Adriatische Kust: strandcamping Tahiti Village. Gasten zijn dol op deze camping vanwege de topfaciliteiten voor kinderen. Zij vermaken zich kostelijk in het zwembad en speeltuinen. Ook fijn: je slentert zo naar de boulevard aan zee. Of stap je in het treintje van de camping?

30 Les Amiaux (8,5) | Vendée

Verstopt de zon zich achter de wolken? Geen probleem. Op camping Les Amiaux duik je gewoon in het binnenbad. En dat is slechts één van de vele pluspunten van dit vakantieplekje in de groene Vendée…

31 Sobec (8,5) | Julische Alpen, Slovenië

Beste camping in Slovenië

Zo zo, die omgeving hier scoort punten! Wij begrijpen wel waarom. Je kijkt vanaf de camping uit op die magische bergen van de Julische Alpen. Je bevindt je pal aan de oevers van de Sava-rivier. En je staat in no-time weg te dromen bij het meer van Bled. Must do’s hier zijn dan ook zwemmen in het schone natuurwater (direct bij de camping) en op avontuur gaan, bijvoorbeeld in Nationaal Park Triglav.

sobec-beste-camping-slovenie

Bekijk ook onze andere campingopties in Frankrijk

Vacansoleil biedt meer dan 200 campings aan in Frankrijk. Het kan dus bijna niet dat er niks voor jou tussen zit. Bekijk het volledige aanbod de Campings in Frankrijk pagina. Nog geen geschikte camping gevonden? Bekijk ook eens de met een aanbod van 95 campings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *