De populairste familiecampings van 2010? Dat zijn deze

De populairste familiecampings van 2019

Wie slim is, boekt snel zo’n populaire familiecamping. Deze 10 familiecampings waren dit jaar het populairst voor de zomervakantie. Waarom deze? Ze zijn ge-wel-dig, dat zie je zo!

Nr.1 populairste familiecamping: Iris Parc Birkelt

Yes, Iris Parc Birkelt in het prachtige Luxemburg. Deze camping is afgelopen jaar flink gestegen in populariteit. Haalde deze camping in Luxemburg vorig jaar niet eens de top 10, nu staat ‘ie fier op nummer 1. Waarom?

De camping is énorm vernieuwd: een compleet nieuw verwarmd buitenbad met kinderbad, nieuwe speeltuin, vernieuwde receptie en bar én een boel nieuwe accommodaties.

Waaronder de nieuwste stacaravan van Vacansoleil: de Waikiki Premium. Dit model stacaravan heeft 3 slaapkamers, een ruime volledig ingerichte keuken met vaatwasser en grote koelkast en een luxe overdekte veranda. Fijn is ook dat de Waikiki Premium op het autovrije gedeelte (ja, ook dat is nieuw) van de camping staat. Je kinderen kunnen dus rustig spelen, voetballen of badmintonnen op ‘straat’. Blogger Elise Joanne ervaarde afgelopen zomer het gemak van deze stacaravan.