De best beoordeelde campings van Vacansoleil.

De 10 best beoordeelde campings

Onze gasten beoordelen: dít zijn onze 10 beste campings.

Op zoek naar een leuke camping voor 2018? Bekijk de beoordelingen van gasten die je voor zijn gegaan! Alle campings worden na afloop van de vakantie door onze gasten beoordeeld met een cijfer. Je vindt de beoordelingen op de pagina van de campings én je kunt hier ook de reviews van de gasten lezen.

Wil jij vakantie vieren op de allerbeste campings? Dan kies je uit de 10 best beoordeelde campings. Die scoren gemiddeld minimaal een 8,5!

Continental Camping Village, Lago Maggiore (Italië)

Waardering: 9,0

Continental Camping Village is een van de best beoordeelde campings.
Continental Camping Village (voorheen Continental Lido) is een prachtige camping. Je loopt hier zo naar het populaire meer Lago di Mergozza, met fijn zandstrand en super schoon zwemwater. Wil je in het grotere meer Lago Maggiore zwemmen? Deze camping ligt ernaast! Op de camping kan trouwens ook. En… op Continental Camping Village bruist het. Mede dankzij het internationale animatieteam!

Camping Mas st. Josep, Costa Brava (Spanje)

Waardering: 8,8

Mas st Josep is een van de best beoordeelde campings.
Op deze camping is heerlijk vertoeven! Je bent hier dicht bij de stranden van Playa d’Aro en Sant Agaró, die bekend staan om het kristalblauwe water. Neem een verfrissende duik in de zee óf spring in het zwembad van de camping. Er is een groot zwembad voor alle leeftijden en een leuk kinderbad met een groot speeltoestel. Wil je een beetje in shape blijven tijdens je vakantie? Dan moet je in het uitgebreide sportcentrum van de camping zijn.

Camping Les Mouettes, Bretagne (Frankrijk)

Waardering: 8,7

Les Mouettes is een van de best beoordeelde campings.
Wat direct opvalt bij camping Les Mouettes is het zwembad. Dit 1200 m2 grote zwembadcomplex is uniek in de Bretagne. De kinderen glijden van de glijbanen, dobberen door de stromende riviertjes en spetteren erop los in de nieuwe waterspeeltuin ‘AquaGarden’. Er is ook een overdekt zwembad, mocht het weer tegenzitten… Naast het zwembad is de omgeving top. Een tip? Maak een wandeling langs de kust!

Camping Les Méditerranées Charlemagne et Nouvelle Floride, Languedoc-Roussillon (Frankrijk)

Waardering: 8,7

Les Méditerranées Charlemagne et Nouvelle Floride is een van de best beoordeelde campings.
Twee campings in één! De buurcampings Charlemagne en Nouvelle Floride horen bij elkaar. Charlemagne ligt 200 meter van het strand en Nouvelle Floride grenst direct aan het strand. Op de camping is een gezamenlijk zwemparadijs met apart gedeelte voor kleuters. In de omgeving? Daar tref je allemaal leuke stadjes waar je een echt vakantiegevoel krijgt. Zoals Sète en Marseillan-Plage.

Camping Zaton Holiday Resort, Dalmatië (Kroatië)

Waardering: 8,6

Zaton Holiday Resort is een van de best beoordeelde campings.
Op Camping Zaton Holiday Resort heb je uitzicht op de eilandjes voor de kust van Zadar. Je geniet hier optimaal op een lang zandstrand én maakt gezellige slentertochtjes over de moderne boulevard. Voor alle leeftijden zijn er de juiste faciliteiten: zwembaden, restaurants, minigolf, ponyrijden, watersporten en een fietsverhuur.

Camping L’Hippocampe, Languedoc-Roussillon (Frankrijk)

Waardering: 8,6

L'Hippocampe is een van de best beoordeelde campings.
Wederom twee campings in één: camping L’Hippocampe en La Sirène. Deze campings worden door een weggetje gescheiden. Gasten kunnen gebruikmaken van de faciliteiten op beide campings. Camping L’Hippocampe is wat rustiger en kleinschaliger. Op dit gedeelte vind je ook het zwembad, de speeltuin en het multisportterrein.

Camping Village de la Guyonnière, Vendée (Frankrijk)

Waardering: 8,5

Village de la Guyonniere is een van de best beoordeelde campings.
Rustig gelegen in een natuurlijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden. Camping Village de la Guyonnière ligt dicht bij het meer van Jaunay. Op de camping spring je zowel in het binnenbad als in het buitenzwembad. Dus, altijd waterpret voor iedereen! Wil je avontuurlijk kamperen? Kies dan de stoere safaritent als accommodatie!

Camping Park Albatros, Toscane (Italië)

Waardering: 8,5

Park Albatros is een van de best beoordeelde campings.
Op deze grote camping heb je geen tijd om je te vervelen. Zwembaden, waterglijbanen en de zee dichtbij. Pak een terrasje op het piazza en laat je kinderen zelfstandig de naastgelegen speeltuin, speelhal, ijssalon en snoepwinkel ontdekken. Je maakt hier in Toscane de leukste uitjes. Namelijk bezoekjes aan de steden Siena, San Gimignano en Florence!

Camping Valldaro, Costa Brava (Spanje)

Waardering: 8,5

Camping Valldaro is een van de best beoordeelde campings.

Buiten het centrum van het levendige Playa d’Aro ligt camping Valldaro, een schitterende camping midden in een Mediterraan bos. Je ziet hier alles dubbel: er zijn 2 supermarkten, 2 bars, 2 restaurants en 2 zwembaden! Altijd genoeg plek voor jou en je partner én kinderen.

Camping Bijela Uvala, Istrië (Kroatië)

Waardering: 8,5

Camping Bijela Uvala is een van de best beoordeelde campings.
Romantische baaien, mediterrane bossen en de kraakheldere Adriatische zee: je vindt het hier allemaal aan de prachtige kustlijn van Istrië, direct naast camping Bijela Uvala. Zwemmen kan in de zee en ook in het zwembad van de camping. Bezoek je Poreč en Rovinj? Dat zijn volgens onze gasten echte aanraders!

 

Benieuwd naar andere toppers in ons aanbod? Hier vind je nóg meer campings met hele hoge beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *