Bekijk hier de nieuwe campings van Vacansoleil.

9 nieuwe campings in ons aanbod

Nog meer keuze met deze nieuwe campings!

Elk jaar gaan we weer op zoek naar nieuwe pareltjes van campings. Ook dit jaar is het weer gelukt om een aantal mooie campings toe te voegen aan ons aanbod. Wij stellen onze nieuwe campings graag aan je voor!

Hieronder de top 9 van nieuwe campings van 2017.

1. Camping Toscana Bella, Toscane (Italië)

Toscana Bella is een van onze nieuwe campings.

Aan een van de mooiste stranden van Toscane ligt camping Toscana Bella. Het witte strand van Vada ligt op slechts 600 meter. De camping is omringd door een pijnbomenbos, zodat je hier ook fijn in de schaduw kunt liggen. Kinderen leven zich uit in de speeltuin, het zwembad en op het multisportterrein. En de ligging van Toscana Bella? Die is ideaal om Toscane te ontdekken. Bezoek zeker de steden Pisa, Florence, Lucca en Siena!

2. Camping La Masseria, Apulië (Italië)

La Masseria is een van onze nieuwe campings.

In de hak van de laars van Italië ligt Camping La Masseria. In een oude wijngaard, midden in een pijnbomenbos. Het zwembad van deze camping is een juweeltje! Kinderen spetteren in het water en jij kunt er ook in alle rust baantjes trekken. Betekent een warme zomerse avond voor jou genieten met een glas wijn? Probeer dan de zelfgemaakte wijn van de camping eens!

3. Camping Le Parc des Monges, Côte d’Azur (Frankrijk)

Le Parc des Monges is een van onze nieuwe campings.

Op deze camping kom je helemaal tot rust. Prachtig uitzicht op de bergen, en je bent in no-time bij de rivier de Siagne waar je lekker kunt relaxen en vissen. Deze compacte camping is ideaal voor een gezin met jonge kinderen. Een dagje zin in een bruisende omgeving? Ga eropuit aan de Franse rivièra. De steden Cannes, Antibes, Monaco en Nice liggen allemaal super dichtbij.

4. Camping Domaine de Verdagne, Côte d’Azur (Frankrijk)

Domaine de Verdagne is een van onze nieuwe campings.

Op camping Domaine de Verdagne vind je rust én levendigheid. Op deze camping bevind je je bovenop de heuvels van het Provençaalse Gassin, waar je wordt omringd door groene wijngaarden. Daal je af van de heuvels? Dan sta je in het populaire Saint-Tropez. Leuk weetje voor de kids: op deze camping zijn twee themagebieden: het dinosaurustijdperk- en het King Arthur-deel.

5. Camping Badiaccia, Umbrië/Lago Trasimeno (Italië)

Badiaccia is een van onze nieuwe campings.

Op de grens van Toscane en Umbrië ligt camping Badiaccia. De kleine, gezellige camping ligt aan de oevers van het Lago Trasimeno, een van de mooiste meren van Italië. Zwemmen doe je in het meer én in het zwembad van de camping. Ben je liefhebber van de Italiaanse keuken? Reserveer dan maar vast een plekje in het restaurant!

6. Camping Atlantica, Pyrénées-Atlantiques (Frankrijk)

Atlantica is een van onze nieuwe campings.

Nog net niet in Spanje, daar ligt camping Atlantica. Klein, maar fijn, en slechts 10 minuten van de Atlantische Oceaan. Op de camping kijk je je ogen uit. Overal zie je exotische bloemen en groene bomen. Afkoelen kan in de zee, maar ook in het zwembad op de camping. Bezoek Biarritz, of rijd in 30 minuutjes naar Spanje.

7. Camping Les Bö Bains, Dordogne (Frankrijk)

Bö Bains is een van onze nieuwe campings.

Wat een uitzicht! Vanaf camping Les Bö Bains kijk je bijna overal uit op de rivier de Dordogne. Op deze gezinscamping vermaken kids zich in het zwembad met waterglijbanen én met het vermaak van het vrolijke animatieteam. Ga ook eens kanovaren op de Dordogne en breng een bezoek aan de stad Bergerac!

8. Camping Au Lac de Biscarrosse, Les Landes (Frankrijk)

Campng Au Lac de Biscarrosse is een van onze nieuwe campings.

Een levendige vijfsterrencamping direct aan het meer van Biscarrosse en dicht bij de Atlantische Oceaan. Kinderen spelen de hele dag in het 1200 m2 grote waterparadijs. Wil je zelf ook op en top genieten? Ga naar het wellnessgedeelte met sauna voor een relaxmomentje. Pluspunt van deze camping: een kidsclub voor de allerkleinsten én voor tieners.

9. Camping Domaine de Soulac, Gironde (Frankrijk)

Domaine de Soulac is een van onze nieuwe campings.

Camping Domaine de Soulac is een knusse, kleine familiecamping. De kinderen hebben hier de tijd van hun leven in het zwembad, in de speeltuin en op het voetbalveld. 3 kilometer van de camping ligt de zee waar je heerlijk door de duinen en over de boulevard struint. Een tip: Bezoek Bordeaux, de wijnhoofdstad van de wereld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *