Lekker weg in de herfstvakantie

Ben jij er al aan toe?

Volgende week begint-ie: de eerste schoolvakantie van het jaar. Tijdens de herfstvakantie kun je nog lekker weg naar de camping. Geniet bijvoorbeeld van de laatste zonnestralen in Zuid-Europa of spring in een berg met herfstbladeren, fijn dicht bij huis.
Twee zonnige tips en twee tips voor knusse herfstkriebels:

Geniet nog één keer van de zon

Wil je nog wat zonnestralen meepikken in de herfstvakantie? Aan de Costa Dorada, Spanje, en in Portugal liggen de temperaturen rond de 20 graden. Dat is lekker!

#1 Spaanse zon: camping La Torre del Sol (Costa Dorada)

Camping La Torre del Sol is nog de hele maand oktober open. Dat geldt ook voor alle faciliteiten. Je springt daar dus nog elke dag in het zwembad. Een dagje eropuit? Bezoek de nabijgelegen steden Tarragona en Salou. Een tripje naar Barcelona is ook een aanrader!
Tip: Snel naar het zonnige zuiden om dezelfde dag nog aan een glaasje sangria te zitten? Vlieg naar Reus Airport en huur een auto. Dan ben je na een korte rit van 20 minuten al op de camping.

Geniet met Vacansoleil op Camping Torre del Sol tijdens de herfstvakantie.

#2 Portugese warmte: camping Turiscampo (Algarve)

Goed weer, een prachtige omgeving en een 5 sterrenzwembad. Camping Turiscampo biedt het allemaal. Deze Portugese camping ligt op 2,5 km van het droomstrand van Praia da Luz. Nog een mooi strand? Dat vind je in Portimão. Daar kun je trouwens ook voortreffelijk eten. Alhoewel je voor lunch en diner ook gewoon op de camping aanschuift in het restaurant. Dat is in oktober nog open! Net als camping La Torre del Sol bereik je Turiscampo gemakkelijk met het vliegtuig. Op een uurtje rijden ligt het vliegveld van Faro. Linnengoed laat je thuis. Dat is namelijk inbegrepen bij de stacaravan.

Zoek de laatste zonnestralen op Camping Turiscampo in Portugal tijdens de herfstvakantie.

Ga voor gezellige herfstkriebels

Wil je dichterbij je herfstvakantie doorbrengen? Zoek dan de herfstkriebels op in de buurt! Op een camping mét een binnenzwembad.

#1 Oui, oui, Paris! Camping Iris Parc Le Chêne Gris (Parijs)

Parijs is prachtig in de herfst. Slenter door de straten van Parijs, tussen oranje, rood en roze-gekleurde bomen. Beleef een romantische dag in Parijs en bezichtig alle bekende bouwwerken. De kinderen? Die kijken uit naar hun dag in Disneyland® Paris. Dat uitje wordt extra speciaal, want tijdens de herfstvakantie staat Disneyland in het teken van Halloween. Camping Iris Parc Le Chêne Gris is ideaal gelegen. Op slechts 20 minuten rijden van Disneyland en náást het treinstation waar je de trein pakt naar het centrum van Parijs. 45 minuten later sta je voor de Eiffeltoren! Op de camping zelf duik je in het verwarmde, overdekbare zwembad, spelen je kinderen in de overdekte speeltuin en haal je alvast entreekaartjes bij de receptie om de rij bij Disneyland te skippen.

Geniet van Halloween op Disneyland Paris tijdens de herfstvakantie.

#2 Lekker dichtbij: camping De Schatberg (Limburg)

Camping De Schatberg heeft alles in huis voor een heerlijke herfstvakantie! Een verwarmd binnenbad met waterglijbanen en apart kinderbadje. Een faciliteitenhal met meerdere restaurantjes, een bowlingbaan, een supermarkt en minigolf. Een klimpark in de vorm van een boot, voor durfals vanaf 5 jaar. En een natuurgebied om de hoek, waar je samen met je gezin heerlijke herfstwandelingen maakt. Wil je de stad in? Kies uit Venlo, Roermond en Eindhoven!

Lekker dichtbij: camping De Schatberg tijdens de herfstvakantie.

Meer inspiratie voor je herfstvakantie, check dan deze blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *