Bekijk de leukste campings van Vacansoleil voor jouw vakantie met baby.

De leukste campings voor jouw eerste vakantie met baby

Om de eerste vakantie met je uk iets makkelijker te maken!

De eerste keer op vakantie met een baby is altijd spannend. Ben je niks vergeten? Gaat alles goed? Heeft je baby het naar zijn zin? Allemaal dingen waar je over moet nadenken. Wij maken het je iets gemakkelijker door alvast de leukste campings voor een vakantie met een baby op een rijtje te zetten! En… kijk ook eens naar onze inpaklijst, zodat je niks vergeet mee te nemen voor onderweg en op vakantie.

Hieronder een aantal perfecte campings om jouw eerste vakantie met baby onvergetelijk te maken! In positieve zin natuurlijk. ?

Camping Wirfttal, Rheinland-Pfalz, Duitsland

Camping Wirfttal is een leuke camping voor jouw eerste vakantie met baby

Maar een klein stukje rijden en je bent in een andere wereld. Op slechts 294 kilometer van Utrecht vind je camping Wirfttal. De omgeving hier is prachtig. Je kampeert aan de oevers van de rivier de Wirft, tussen de bossen en heuvels. De camping hoort bij een vakantiepark en dat betekent dat alles aanwezig is. Zoals een overdekt en verwarmd zwembad met kinderbad. En voor eigenwijze dreumessen en peuters verschillende speeltuintjes, zowel binnen als buiten. Zelf geniet je van de goede horeca op de camping. Het ideale van camping Wirfttal? Je wandelt in no-time naar het gezellige dorpje Stadtkyll of de heuvels in. Een draagzak voor jouw baby is op deze vakantiebestemming een aanrader!

Camping Iris Parc Le Chêne Gris, Parijs, Frankrijk

Camping Iris Parc Le Chêne Gris is een leuke camping voor jouw eerste vakantie met baby.

Ook niet te ver rijden is camping Iris Parc Le Chêne Gris. Deze camping ligt bij Parijs. Via het treinstation naast de camping ben je binnen 45 minuten in het centrum van Parijs. Is jouw baby nog erg klein? Struin dan met de kinderwagen door Parijs. De baby slaapt heerlijk in de kinderwagen, terwijl jij en je partner samen genieten van de stad. Op de camping plonsen jullie in het verwarmde lagunebad. Ook is er een overdekte speeltuin, gemaakt van zachte materialen.

Camping Les Charmettes, Charente-Maritime, Frankrijk

Camping Les Charmettes is een leuke camping voor jouw eerste vakantie met baby.

Iets zuidelijker in Frankrijk, op 994 kilometer vanaf Utrecht, vind je camping Les Charmettes. Het zwemparadijs is super! Ga je op vakantie in het voor- of naseizoen, en ben je daarom niet zeker van zonnig weer? Hier kun je altijd met je uk spetteren in het verwarmde, overdekte zwembad! Het kindvriendelijke strand vind je overigens op 4 kilometer van de camping. Een pluspunt van camping Les Charmettes is dat de stacaravans hier in cirkels staan opgesteld, rondom diverse pleintjes. Daardoor is de camping lekker levendig. Ook de omgeving is fantastisch. Bezoek bijvoorbeeld mooie steden in de buurt, zoals La Rochelle. Of ga met je kleintje naar La Palmyre Zoo, een dierentuin op slechts 5 kilometer van de camping!

Camping Domaine de la Dragonnière, Languedoc-Roussillon, Frankrijk

Camping Domaine de la Dragonniere is een leuke camping voor jouw eerste vakantie met baby.

Een uitgestrekte camping met geweldige faciliteiten! Vorig jaar bracht collega Anke mijn vakantie hier door met baby en peuter. Er is een lagunebad met zandstrand, waar jij lekker kunt liggen en waar je kinderen fijn spelen. Ook is er een kinderbadje én een verwarmd binnenbad. In het naseizoen wordt de animatie aangepast op de gasten en kan je kindje meedoen met babygym. Wij verbleven in een ruime glampingstacaravan. Een groot gedeelte van deze stacaravans ligt in een autovrij gedeelte zodat kinderen lekker bij de stacaravan kunnen spelen. Benieuwd naar mijn vakantiefoto’s? Bekijk dan hier mijn plog.

Camping Park Albatros, Toscane, Italië

Camping Park Albatros is een leuke camping voor jouw eerste vakantie met baby.

Nog een persoonlijke favoriet van collega Anke: Park Albatros! Met haar eigenwijze dreumes (nummer 1) heeft zij hier gekampeerd. Ideaal op deze camping zijn de zwembaden. Het zijn lagunebaden met een zachte ondergrond, waarop kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook is er een centraal plein met een speeltuin, terras, ijssalon en restaurant. Vanuit het grote terras kijk je uit op de speeltuin. Op deze camping is echt van alles! Verschillende restaurants, een grote supermarkt, 4 zwembaden én gezellige animatie. Bovendien is Toscane een bijzondere omgeving om te ontdekken. Lees hier over de vakantie-ervaring van Anke op camping Park Albatros.

Ga je liever naar een andere camping? Bekijk hier meer campings, die allemaal geschikt zijn voor een vakantie met baby.

Op ons blog lees je trouwens verschillende ervaringen over kamperen met een baby. Benieuwd? Je vindt ze hier allemaal op een rijtje!

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *