Getest: Safaritent Kalahari

Getest: nieuwe safaritent Kalahari

In het voorjaar lanceerde Vacansoleil een nieuw type safaritent: de safaritent Kalahari Premium. Voor dit nieuwe product zochten we een gezin dat de Kalahari eens wilde testen. Jantien en haar gezin waren de gelukkigen. Wat vonden zij van deze nieuwe safaritent? Lees Jantiens verslag over de tent én hun vakantie aan het Gardameer.

“De wereld heeft geen geheimen meer voor mij. Als reisagent reis ik voor het werk vaak naar verre bestemmingen, waar ik logeer in luxe hotels. Maar kamperen zit in ons bloed. Daarom begon het na een kampeerstilte van enkele jaren weer te kriebelen om naar de camping te gaan. Tijd voor een kampeervakantie!”

“Als geboren kampeerders wilden we onze kinderen het kampeerleven laten ontdekken. Hun het plezier laten beleven dat wij hebben gehad. Waarbij ze bovenal vriendjes leren kennen en het kampeerleven in hun hart zullen sluiten. We kwamen erachter dat de selectie van een camping wel iets anders gaat als je een baby en peuter hebt. Zijn er bijvoorbeeld voldoende zwembaden, speelruimtes, kinderfaciliteiten en is er genoeg comfort? Veel zaken om op voorhand rekening mee te houden… Alles wat we nodig achtten, vonden we op camping Bella Italia.”