5 super luxe glamping accommodaties van Vacansoleil.

5x luxer dan luxe glamping stacaravans

Glamping (glamorous camping) ken je misschien wel. Dan verblijf je in een luxe accommodatie met een royale veranda, comfortabele ligbedden en een compleet ingerichte keuken mét vaatwasser. Ja ja, in een glamping accommodatie is het fantastisch vertoeven! Maar weet je dat het nog luxer kan? In dit blog tippen we je 5 glamping stacaravans die zó luxe zijn, dat je er niet meer wilt uitchecken.

#1 Glamping stacaravan 1 – Domaine de la Dragonnière

Domaine de la Dragonnière, een uitgestrekte camping in Languedoc-Roussillon. Met geweldige faciliteiten! Kijk die zwembaden… :O Drie paradijselijke baden met waterglijbanen, speeltoestellen en bubbelbaden. Plus een gigantisch lagunezwembad met zandstrand. Wow! En dan de glamping stacaravanoh la la. Die is inclusief gratis wifi, hangmat, Nespresso-machine, Plancha-barbecue, tv en… the list goes on. Kortom: hier kom je niets tekort. En ben je na al die luxe nog niet zen genoeg? Op naar het riante wellnesscenter van de camping. Oh ja, bedlinnen en handdoeken zijn ook inbegrepen.

Luxe glamping accommodatie op camping Domaine de la Dragonniere.

#2 Glamping stacaravan 4 – Holiday Green

Een groot opgezette camping met dat typische Cote d’Azur gevoel: lekker luxe dus. Ook de glamping stacaravans voldoen aan dat plaatje: gratis wifi, tv, Nespresso-machine. De echte klapper is toch wel je eigen privé bubbelbad?! Camping Holiday Green ligt vlakbij de populaire badplaats Fréjus. Ook Cannes en Saint Tropez liggen in de buurt.

Glamping stacaravan op camping Holiday Green.

#3 Glamping stacaravan 1 –  Santa Marina Boutique

Camping Santa Marina Boutique is de enige 5-sterren camping van Istrië. Glamping accommodaties? ‘Gewone’ stacaravans zijn dat hier. De camping ligt op loopafstand van de helderblauwe Kroatische zee en is gloednieuw. Dat geldt ook voor de glamping stacaravans met gratis wifi, royale veranda, twee badkamers en opgemaakte bedden bij aankomst. Het extra vleugje luxe hier? Een privé zwembad van 120m2 per ca. 24 stacaravans!

Privézwembad bij de glamping stacaravans op camping Santa Marina Boutique.

#4 Glamping stacaravan –  Iris Parc Birkelt

Camping Iris Parc Birkelt ligt bovenop een heuvel in het Mullertal. Je komt hier tot rust tussen de uitgestrekte bossen, schilderachtige dorpjes en glooiende wijngaarden. Dat relaxte gevoel krijg je ook in je glamping stacaravan. Dutje doen in je eigen hangmat, Dolce Gusto drinken, en elke dag verse broodjes (tegen betaling). Voor de eindschoonmaak wordt gezorgd. Net als voor bedlinnen en handdoeken. Heerlijk!

#5 Glamping stacaravan –  Iris Parc Le Ty Nadan

Kanovaren op de rivier, paardrijden, klimmen, paintballen. Op Iris Parc Le Ty Nadan in Bretagne beleef je avontuur na avontuur! Er is hier zóveel te doen. Hoe fijn is het dan om na een actieve dag lekker languit te chillen in je eigen hangmat? Om vervolgens een satéetje te grillen op de barbecue die bij de stacaravan hoort. Afwassen? Niks afwassen, je zet alles gewoon in de vaatwasser. Trouwens: deze glamping stacaravan heeft twee badkamers. Handig als je met tieners op vakantie gaat.

Glamping stacaravan op Iris Parc Le Ty Nadan.

Meer glamping inspiratie opdoen? Hier vind je alle Vacansoleil campings met glamping stacaravans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *