Geniet van een campingvakantie naar de Costa Dorada met Vacansoleil.

Volop genieten van de Costa Dorada

Zon, zee, prachtige steden en heerlijk eten

Onze Duitse collega Lisa ging op campingreis naar de Costa Dorada. Lees hieronder ervaring!

Ik hou van Spanje: een lekker klimaat, mooie stranden, leuke steden en heerlijk eten. Dat zijn voor mij dé ingrediënten voor een succesvolle vakantie. Deze zomer bezocht ik onze twee topcampings aan de Costa Dorada: camping La Torre del Sol en camping Vilanova Park. Beide campings op aanraden van mijn collega’s. Door hun enthousiasme was ik zelf ook erg benieuwd geworden. Lees hier mijn ervaringen over deze campings en de schitterende omgeving!

Camping La Torre del Sol

In het voorseizoen van dit jaar ging ik samen met twee vriendinnen naar Spanje. Na aankomst op camping La Torre del Sol begreep ik direct waarom mijn collega’s zo fan zijn van deze camping: een tropisch zwembad met veel palmbomen en direct aan een breed zandstrand. Wij verbleven in een splinternieuwe Waikiki stacaravan: super leuk, ze staan er in alle kleuren van de regenboog! De camping heeft alles om echt even tot rust te komen, waaronder een gigantische bubbelbad, wellness center, kapper en bioscoop.