waterglijbanen-campings-nederland

Dit zijn de gaafste waterglijbanen op of nabij campings in Nederland

Gegarandeerd een spetterende kampeervakantie

Wie zegt dat je voor de tofste waterparken naar het buitenland moet? Wij in ieder geval niet. Ook campings in Nederland hebben gave waterglijbanen waar de waterratten onder ons zich uren kunnen vermaken. Wil jij een garantie een spetterende vakantie? Lees dan snel verder voor de gaafste waterglijbanen op of nabij campings in Nederland.

Supergave glijbanen op camping de Twee Bruggen

Winterswijk, Gelderland

Waterratten opgelet! Camping De Twee Bruggen heeft namelijk 4 gave waterglijbanen waar jullie je urenlang vermaken. Terwijl jij pootjebadend een oogje in het zeil houdt, amuseren je kinderen zich bij speeltoestellen in het kinderbad. Doe een wedstrijdje van de familieglijbaan of geniet van het binnenzwembad met wellness bij een bewolkte dag. Uitgekeken op het waterparadijs van camping de Twee Bruggen? Nog meer waterpret vind je bij de rivier de Boven Slinge of recreatieplas de Slingeplas op 1,5 km.

Waterglijbanen-tweebruggen

Waterpret voor groot en klein op camping De Schatberg

Sevenum, Limburg

In het zonnige zuiden van het land vind je camping de Schatberg, de ideale keuze voor een waterrijke vakantie. Plons in het overdekte zwembad of duik de waterspeeltuin in bij mooi weer. De waterglijbaan mag je natuurlijk niet overslaan. En wat dacht je van heerlijk dobberen in de lazy river? Het wordt nog mooier: camping De Schatberg heeft een strand en recreatieplas, zo kun je heerlijk afwisselen tussen overdekt zwemmen en plonzen in natuurwater.

Waterglijbanen-schatberg

Eindeloos roetsjen op camping Vakantiepark Eiland van Maurik

Maurik, Gelderland.

Op de bruisende 5-sterrencamping Vakantiepark Eiland van Maurik draait alles om waterpret! In het overdekte zwembad vind je 2 waterglijbanen, waarvan eentje met tol. Voor je het weet, ben je al beneden, zó snel gaat deze waterattractie. Na al dat roetsjen speel je vrolijk verder in de waterspeeltuin. Zwemmen, suppen of zeilen bij de recreatieplas is ook tof.

Extra waterpret tip: op 37 minuten rijden van camping Vakantiepark Eiland van Maurik vind je AquaFun (Sportiom) in ’s-Hertogenbosch. Een gaaf overdekt zwemparadijs met o.a. wildwaterbaan Coco Wave.

 

waterglijbanen-eilandvanmaurik 

Ben je nog niet overtuigd? Geen probleem. Je kunt natuurlijk ook kamperen in de buurt van één van de bekendste en grootste waterparken van Nederland.

1. Waterwalhalla voor snelheidsduivels in Het Tikibad

Wassenaar, Zuid-Holland

De echte durfhalzen kunnen hun lol op in het Tikibad in Wassenaar. Dit zwemparadijs is een walhalla voor de echte snelheidsduivels: met de ‘Flits’ waterglijbaan kun je de 60 km per uur aantikken. Wie dat niet snel genoeg vindt, suist van de ‘Cycloon’. Op deze superglijbaan kun je zelfs de 70 km per uur halen. Het ritje eindigt in een trechter en een grote plons in het zwembad. Ook de waterratten die het liever iets rustiger aan doen, hebben hier voldoende keuze. Het Tikibad in Duinrell heeft namelijk de meeste glijbanen van de Benelux.

Kamperen in de buurt van het Tikibad?

2. Spannend spektakel in Waterspeelpark Splesj

Hoeven, Noord-Brabant

Waterspeelpark Splesj ligt tussen Breda en Roosendaal en heeft 7 waterglijbanen voor alle leeftijden. De een nog spannender dan de ander. Roetsj met de hele familie tegelijk van de golvende waterglijbaan. Ben jij het snelst beneden? Bij veel kinderen in de halfpipe favoriet. Samen in een band naar beneden glijden … Niet echt weggelegd voor vaders of moeders met hoogtevrees ?. Naast deze outdoor waterglijbanen hebben ze hier ook een fijn zwembad met een hoge en lage duikplank. In de zomer worden hier regelmatig ‘wie maakt het hoogste bommetje’-competities gehouden.

Kamperen in de buurt van Waterspeelpark Splesj?

waterglijbanen-ponderosa

3. Aquaventura Slidepark: niet voor watjes

Hellendoorn, Overijssel

Aquaventura Slidepark is het outdoor glijbanenpark in Avonturenpark Hellendoorn. Met 11 spectaculaire waterglijbanen en 5000 m2 aan waterplezier kan dat maar één ding betekenen: een spetterend dagje weg. Leef je uit in de waterspeeltuin, die ook leuk is voor de kleintjes onder 100 cm, of pak een band en roetsj met z’n tweeën naar beneden bij de Wacky Wave schans. Stoere kids die van een spectaculaire glijbaan houden, gaan uit hun dak bij de Dark Devil, Tornado Twist of de Double Trouble. We kunnen wel zeggen dat er bij Aquaventura Slidepark voor iedereen wat wils is.

Kamperen in de buurt van Aquaventura Slidepark?

4. Waterpark Aqua Mexicana: pretpark in het water

Slagharen, Overijssel

We sluiten af met het subtropisch waterpark Aqua Mexicana, in attractiepark Slagharen. Je vindt hier 10 gave waterglijbanen. Durf jij in de YukaTime? Een glijbaan die start op 12 meter hoogte? De echte durfhalzen gaan van de MexiCone waterglijbaan: het spannendste ritje in Aqua Mexicana vanwege de afdaling en de special effects met 3D-projecties. Ook aan de kleintjes is gedacht met een overzichtelijke waterspeeltuin. Ouders kunnen na alle Mexicaanse avonturen bijkomen in het bubbelbad. Kortom, waterpret voor het hele gezin.

Kamperen in de buurt van Aqua Mexicana?

waterglijbanen-luttenberg

Liever naar het buitenland? Ga hier naar de selectie van 20 spectaculaire waterglijbanen op campings in heel Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *