Top 5 leukste campings in Limburg voor het hele gezin

Limburg is een topvakantiebestemming!

Vakantie vieren in de zonnigste streek van Nederland: dat wil natuurlijk iedereen. Zeker als je daar ook nog eens de lekkerste vlaai kunt eten en het er bruist van de gezellige restaurants. Ook is het superfijn dat je al na een korte autorit met je kinderen in een prachtige omgeving belandt. Ja, Limburg is een topvakantiebestemming! In Limburg liggen de campings vaak in een heuvelachtig landschap, dicht bij water. De ideale locatie voor sportievelingen en natuurliefhebbers om te fietsen, wandelen en zwemmen.

In dit blog lees je waarom de 5 leukste campings zo hoog scoren en geliefd zijn bij onze gasten. We tellen af van nummer 5 naar nummer 1.

5. Camping Vakantiepark Leukermeer | 7.8

Op nummer 5 staat camping Vakantiepark Leukermeer met een score van 7.8. Deze camping ligt direct aan het Leukermeer en is daarom erg geliefd bij water(sport)liefhebbers. Huur een bootje in de jachthaven, plons in de recreatieplas of race mee op de banaan. Ook bij lagere temperaturen geniet je volop van je vakantie op camping Leukermeer. Trek bijvoorbeeld je wandelschoenen aan en verken de bossen van Nationaal Park de Maasduinen. Zoek je liever een stad op? Deze camping ligt vrij noordelijk in Limburg, waardoor een bezoek aan Nijmegen slechts 40 minuten rijden is. De kinderen vermaken zich bij terugkomst op het strand of in de gamehal.