Naar de camping met je grote gezin?

Je beleeft enórme pret in de XL-stacaravan!

Zie jij vaak leuke aanbiedingen voor een vakantie, maar is de accommodatie te klein voor jouw gezin? Vacansoleil heeft nu ook XL-stacaravans! Dat betekent enorm veel gezinsplezier in één stacaravan. De XL-stacaravan heeft 4 slaapkamers en er zijn ook nog 2 slaapplaatsen in de woonkamer. Dat wordt gezellig vakantie vieren met het hele gezin! Of neem je opa en oma mee op vakantie?

Bekijk hier de campings waar je de Waikiki XL stacaravan kunt boeken.

Camping Domaine de Bréhadour in Loire-Atlantique

Een vakantie met groot gezin kan op camping Domaine de Brehadour.

Aan de rand van het historische Guérande ligt camping Domaine de Bréhadour. Je loopt vanaf deze camping zo naar de vestigingsplaats Guérande met imposante stadsmuren. Op de camping? Daar geniet je van rust. Kinderen springen lekker in het zwembad of gaan diertjes kijken en knuffelen in de miniboerderij met konijnen, kippen en geitjes. De Waikiki XL op deze camping heeft 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en de mogelijkheid om 2 slaapplaatsen in het woongedeelte te creëren. Nodig iedereen dus maar uit, want er zijn in totaal 10 slaapplaatsen!

Camping La Trévillière in de Vendée

Een vakantie met groot gezin kan op camping La Trevilliere.

200 kilometer van het strand vind je deze gemoedelijke camping. Je kunt hier met 8 volwassenen en 2 kinderen in de Waikiki XL stacaravan slapen. Ideaal voor grote gezinnen! Op de camping vind je een 2 zwembaden, waarvan 1 zwembad overdekbaar is. Een kinderbad? Dat is er ook! En in de omgeving bezoek je allerlei charmante dorpjes met witte huizen en felgekleurde luiken voor de ramen. Een leuke tip voor kinderen: het Labyrinth van Bretignolles, op slechts 900 meter van de camping. Wie vindt daar het eerst de uitgang?

Camping Domaine de Verdagne aan de Côte d’Azur

Een vakantie met groot gezin kan op camping Domaine de Verdagne.

Aan de Côte d’Azur ligt het verrassende Domaine de Verdagne. Dé keuze als je kids fan zijn van dino’s of stoere ridders! Deze camping heeft namelijk 2 themagebieden: het dinosaurusdeel met de Jurassic-poort, tropische beplanting en levensgrote dino’s, én het ridderdeel met de ronde tafel, Middeleeuwse muren en het zwaard van Koning Arthur in de steen. De Waikiki XL stacaravans liggen in beide themagebieden! En je kunt daarin met wel 10 personen slapen. Spannend voor de kids… terwijl jij hier helemaal tot rust komt. De ligging in de ruige heuvels van Gassin is prachtig. Vertoef aan het zwembad of proef de traditionele Franse keuken in het restaurant van de camping. Wil je meer leven in de brouwerij? Dan daal je de heuvels af naar het bruisende Saint-Tropez. Of ga een dagje naar het strand, 4 kilometer verderop. Kortom: jouw vakantie op en rondom deze camping wordt geweldig!

Camping La Bolée d’Air in de Vendée

Goede faciliteiten, het uitgebreide animatieprogramma, de mooie omgeving en de XL-stacaravan. Camping La Bolée d’Air is ideaal voor grote gezinnen met kinderen. Het strand van Bouil vind je op zo’n 900 meter van de camping. Daar kun je op de fiets naartoe! En fietsen huur je op de camping. In de omgeving vergaap je je aan de hunebedden en menhirs. Bezoek ook het geboortehuis van Franse staatsman Clemenceau. Dat is nu een nationaal museum en het huis is in originele staat gehouden. Bij terugkomst op camping La Bolée d’Air ga je met z’n allen aan tafel. En vervolgens lekker slapen! De Waikiki XL stacaravan heeft hier 4 slaapkamers én 2 eventuele extra slaapplaatsen in de woonkamer. Leuke camping in een prachtige omgeving!

Camping Palmyre Loisirs in Charente-Maritime

Een vakantie met groot gezin kan op camping Palmyre Loisirs.

Op deze camping is het nooit saai! Op camping Palmyre Loisirs organiseert het animatieteam héél veel activiteiten, zowel overdag als ’s avonds. Natuurlijk beleef je hier ook volop waterpret. Er zijn 2 zwembaden, 2 waterglijbanen en een waterspeeltuin! Nog meer waterpret? Ga naar de zee. Die vind je 3 km verderop. Op het zandstrand kun je je lekker settelen met je gezin. En dan is er nog de omgeving met veel vertier: bezoek charmante plaatsjes als Brouage of ga naar Ile d’Oléron, een eiland met zandstranden en gezellige stadjes. Nog een aanrader is het romantische La Rochelle. Je uitstapje naar deze kustplaats is leuk voor het hele gezin. Kortom: de omgeving is top voor jong en oud. Gelukkig heb je voldoende ruimte in de Waikiki XL! 4 Slaapkamers en 2 extra slaapplaatsen in het woongedeelte.

Camping L’Evasion in de Lot

Een vakantie met groot gezin kan op camping L'Evasion.

Een kleine, knusse camping waar je met z’n allen in één grote stacaravan slaapt. Je strijkt hier neer in een waar vakantieparadijsje, met een vriendelijke gastheer en gastvrouw. De omgeving is betoverend. De plaatsen van de stacaravans voor 8 tot 10 personen zijn ruim. Geen wonder dat iedereen hier helemaal tot rust komt… Geniet aan het zwembad. Laat je kinderen spetteren in het water. En bubbel zelf tussendoor in het bubbelbad. Ga er ook eens een dag op uit. De omgeving van de Lot is schitterend! Je treft er leuke dorpjes, wijngaarden, de rivier de Lot, grotten, kastelen en vertier voor de kids, in bijvoorbeeld het apenpark Forêt des singes.

Heb jij een groot gezin, maar niet zó groot dat je 8 tot 10 slaapplaatsen nodig hebt? Op onze site vind je veel campings met stacaravans die geschikt zijn voor 6 personen, 7 personen en 8 personen.

Bekijk ook eens deze blogs: