Dit zijn de beste campingtips voor de meivakantie met Vacansoleil!

6x de leukste campings voor de meivakantie

Meivakantie: de ideale periode voor een extra vakantie!

Pfff… wat duurt het nog lang, die zomervakantie. Een goede reden om er alvast even tussenuit te gaan! De meivakantie is daar ideaal voor. Bovendien valt Hemelvaart dit jaar ook in de meivakantie. Daarom hebben veel scholen twéé aaneengesloten weken vrij. Perfect voor een extra vakantie!
Lekker dichtbij of iets verder weg? Voor beide wensen hebben we leuke campings.

Lekker dichtbij

Rijd je liever niet te ver voor jouw vakantie? Dat is ook helemaal niet nodig! Ook dichtbij hebben we een aantal top campings voor de meivakantie.

Camping Iris Parc Birkelt, Luxemburg

335 km van Utrecht
Camping Iris Parc Birkelt ligt in het Müllerthal, ook wel Klein Zwitserland genoemd. De omgeving is prachtig. Vanaf de camping ga je voor een mooie wandeling naar de ruïne van het kasteel van Beaufort, in Larochette. Op een half uurtje rijden richting het noorden tref je ook het kasteel van Vianden. En op een half uur rijden naar het zuiden vind je Luxemburg Stad. Een dagje rustig aan doen? Op de camping is genoeg vermaak. Het enthousiaste en Nederlandstalige animatieteam is in de meivakantie al aanwezig. En op de camping zijn álle al faciliteiten geopend, inclusief het overdekte en verwarmde zwembad. Dat wordt genieten!