8x kleine campings midden in de natuur

Kom jij helemaal tot rust op zo’n kleine camping aan een vredig kabbelend riviertje? Waar de vogeltjes je ’s ochtends uit bed zingen en de krekels je ’s nachts zachtjes in slaap tjirpen? Zo’n pittoresk adresje waar – in plaats van snelle waterglijbanen – rust, ruimte en natuurschoon de trekpleisters zijn? Mmm… kijk dan eens naar déze 8 kleine campings in de natuur! ?

Bij Vacansoleil vind je allerlei soorten campings. Vijfsterrencampings waar je zó het strand opwandelt. Groots opgezette vakantieparadijzen met bruisende aquaparken. Campings met professionele animatie voor jong en oud. En óók: kleine campings voor wie het liefst in alle rust vakantie viert mídden in het groen.

Op ’n kleine camping ben je even weg van de drukte

Alsjeblieft, speciaal voor jou geselecteerd. Acht kleine campings waar je zeker weten helemaal tot rust komt. Al deze 8 kleine campings zijn:

✔ kleinschalig en persoonlijk;

✔ plekken met één en al ambiance;

✔ bestemmingen midden in de natuur;

✔ en pareltjes met betoverende uitzichten!

Camping Valle Romantica

Pootje baden in het bergriviertje, zwemmen in het meer, lange wandeltochten maken en uitgebreid tafelen in een authentieke Osteria.

De kleine camping Valle Romantica is een van de oudste campings aan het Lago Maggiore. En één van de mooiste. De naam verklapt het al. Hier beleef je romantiek op z’n Italiaans. Een bosje bloemen voor je geliefde? Is zo geplukt. De camping is één grote botanische tuin. Azalea’s, camelia’s, magnolia’s. In april en mei staat alles in bloei!