Top 10 meest gelezen blogs van 2018

10x Best gelezen blogs met vakantietips

Op zoek naar leesvoer? Dít zijn de top 10 best gelezen Vacansoleil blogs van het afgelopen jaar. Een fijne mix van artikelen met leuke reistips, de beste campings en de mooiste bestemmingen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

#10. Toscane voor beginners: 5 tips

Ga jij op vakantie naar Toscane? In dit blog vind je 5 leuke tips voor jouw trip. Welke steden en dorpjes je gezien móet hebben en wat je er allemaal kan ondernemen. Ontdek de 5 Toscane-tips.

5 tips Toscane voor beginners - best gelezen Vacansoleil blogs van 2019

#9. 10 tips om je te weren tegen wespen

Daar zit je dan…lekker rustig voor je stacaravan of tent. Maar het gezoem komt langzaam dichterbij. De wesp is gearriveerd. Wie weet komt ook de rest van de kolonie eraan. Wat nu? Met deze 10 tips weer jij je tegen wespen!

#8. 10 mooie campings op loopafstand van ’t centrum

Op veel campings verblijf je vaak midden in de natuur, lekker rustig! Maar wat levendigheid af en toe is ook wel fijn. En als die levendigheid op loopafstand van je camping te vinden is, is dat helemaal top! Zeker met kleine kids en een kinderwagen. Op de 10 campings uit dit blog loop je makkelijk vanuit je accommodatie naar het gezellige plaatsje in de buurt. Zie welke 10 campings direct bij een stadje liggen.